10 plante de interior care vor aduce iubire și căldură în casă!

Majoritatea persoanelor văd plantele de interior ca pe un element de decor. Cu toate acestea, floarea de cameră poate deveni acel talisman, care aduce noroc. În acest articol, vă propunem să cunoașteți plantele care vă pot face fericiți:

1.Viola

În casa unde crește această floare, oamenii se ceartă mai puțin. De asemenea, mulți consideră această floare un simbol al iubirii eterne.

2.Mirt

Această plantă vă va ajuta să aveți o căsnicie fericită, iar într-o familie deja formată va aduce pace și fericire. În multe țări, această plantă este considerată un cadou reușit pentru tinerii căsătoriți.

3.Hoya (floarea de ceară)

În unele țări, o astfel de specie de Hoya cum este Kerrii se dăruie de 14 februarie în calitate de felicitare. Cel mai bine acționează benefic asupra fericirii de familie dacă crește în dormitor.

4.Oxalis

Dacă aveți nevoie să vă găsiți iubirea și să păstrați familia, neapărat cultivați planta Oxalis în casa dumneavoastră.

5.Chlorophytum

În popor se spune că această plantă aduce pace și fericire în viața de familie.

6.Calatea (planta-păun)

Planta nu este capricioasă dacă vorbim despre îngrijire. Această floare simbolizează fericirea familiei.

7.Hibiscus rosa-sinensis (trandafir chinezesc)

Se caracterizează prin flori mari și frumoase. Această plantă adoră căldura, însă temperatura în încăpere nu trebuie să depășească 35 de grade.

8.Aihrizon

Planta de interior care atinge înălțimea de până la 30 cm. Are niște frunze foarte interesante care seamănă la formă cu inima. Această plantă va face fericit pe orice proprietar.

9.Spathiphyllum sau Crinul păcii

Se cultivează foarte simplu: important este să o stropiți zilnic. Semnele populare spun că această plantă ajută femeile necăsătorite să-și găsească jumătatea.

Cei care își doresc deja un copil au toate șansele să devină părinți dacă au această plantă în casa lor. De asemenea, în familie va domni întotdeauna o atmosferă pozitivă și bună.

10.Anthurium sau ”planta flamingo”

Această plantă poate avea culori diferite. Suportă greu razele directe ale soarelui și are nevoie, de asemenea, să fie stropită des pentru a menține un nivel înalt de umiditate. În schimb vă garantează succes și fericire în dragoste.

Căldură și liniște alături de cei dragi!