9 ghicitori pentru școlari, care îi pun în dificultate chiar și pe adulți!

Mulți copii iubesc ghicitorile, deoarece ele sunt interesante și distractive. Căutarea răspunsului la întrebări îi ajută să-și lărgească perspicacitatea și spiritul de observație. Dar ele sunt incredibil de folositoare și pentru adulți. Problemele dificile contribuie la menținerea memoriei în stare normală, ceea ce reprezintă o măsură profilactivă a demenței senile. De asemenea, acesta este un mod minunat și distractiv de petrecere a timpului și de verificare a propriilor nivel de atenție și capacități intelectuale.

Am pregătit 9 ghicitori pentru dumneavoastră, care vă vor determina circumvoluțiunile să funcționeze la maxim. Salvați-le și găsiți-le răspunsurile în timpul pauzei de prânz.

GHICITOAREA NR. 1

Reveniți la întrebare iar și iar, deoarece răspunsul este ascuns anume în conținutul ei! După ce îl veți afla, cu siguranță vă veți amuza, deoarece este incredibil de simplu. Nu rulați pagina spre sfârșitul articolului până nu vă veți gândi și nu veți fi pregătiți să renunțați.

GHICITOAREA NR. 2

Această ghicitoare pentru copii i-a pus în dificultate pe mulți adulți, dar suntem siguri că îi veți găsi răspunsul. El se află la suprafață.

GHICITOAREA NR. 3

Singurul indiciu: Alexandra chiar are o familie numeroasă. Nu vă mai spunem nimic. Mai departe trebuie să vă descurcați de sine stătător.

GHICITOAREA NR. 4

Această ghicitoare are 3 variante de răspuns. Încercați să găsiți măcar una și veți fi învingător! Străduiți-vă să nu reflectați îndelung asupra dezlegării!

GHICITOAREA NR. 5

Trebuie să răspundeți rapid, fără să vă gândiți îndelung, la această întrebare. Apoi puteți să o dați prietenilor voștri, când vă veți vedea cu ei. Ei o vor aprecia!

GHICITOAREA NR. 6

Găsirea răspunsului necesită atenție. Nu vă grăbiți!

GHICITOAREA NR. 7

Încercați să ieșiți în afara tablei de șah și să vă gândiți. Răspunsul nu se află în întrebare. Demonstrați vouă înșivă că sunteți mai inteligenți decât credeați. Aceasta vă va oferi mai multă încredere în sine.

GHICITOAREA NR. 8

Și iarăși răspunsul se află la suprafață. Este suficient să vă gândiți foarte bine.

GHICITOAREA NR. 9

Străduiți-vă să priviți întrebarea dintr-o parte. Veți reuși! Nu vă grăbiți: gândiți-vă bine.

RĂSPUNSURI:

1.Joacă șah.

2.Drumul.

3.Alexandra are 3 surori. Ei sunt medici. Cuvântul „soră” este sinonim cu cuvântul „infirmieră”.

4.51 și 15, 42 și 24, 60 și 6.

5.Numele dumneavoastră.

6.Chibritul.

7.Ei nu jucau unul împotriva celuilalt.

8.Trenul electric nu scoate fum. El nu este un tren obișnuit.

9.Aceștia erau bunicul, tatăl și fiul.

Spuneți-ne prin comentarii câte răspunsuri corecte ați găsit. De asemenea, salvați aceste ghicitori în marcaje, ca să-i testați pe prietenii voștri mai târziu!

Distracție plăcută!