Rulouri din ouă — un mic dejun neobișnuit, preparat în doar 10 minute!

Este un mic dejun din ouă cu o prezentare neobișnuită. Rulourile din ouă preparate în stil coreean sunt rapide, gustoase și folositoare! Puteți să le pregătiți chiar și în fiecare zi, schimbându-le umplutura — niciodată nu vă veți plictisi de ele. Încercați-le neapărat!

INGREDIENTE:

-4 ouă;

-sare, piper negru măcinat;

-ceapă verde;

-morcov;

-ulei.

MOD DE PREPARARE:

1.Mărunțiți ceapa verde și tăiați morcovul crud în cubulețe (după gust). Aceasta este umplutura de bază, pe care o puteți modifica, adăugând ardei gras, cașcaval, șuncă etc.

2.Spargeți ouăle într-un bol. Adăugați sarea (uneori este înlocuită cu sos de soia) și piperul negru măcinat. Bateți-le cu furculița până la omogenizare.

3.Adăugați ceapa verde și morcovul. Amestecați.

4.Ungeți tigaia încinsă cu puțin ulei, folosind pensula de silicon. Turnați un polonic de compoziție de ouă în ea și răspândiți-o uniform (ca pe o clătită). Așteptați până când omleta se va închega puțin. Focul trebuie să fie puțin sub moderat (orientați-vă după plita dumneavoastră și grosimea tigăii).

Apropo, dacă veți prăji omleta cu mai mult ulei, ruloul va fi mai rumen și, evident, mai uleios. Dar oricum va fi delicios.

5.Apoi rulați-o sub formă de rulou, lăsând ultima fâșie desfăcută.

6.Împingeți ruloul obținut spre marginea tigăii și turnați puțină compoziție de ouă în spațiul rămas. După ce aceasta se va închega, continuați modelarea ruloului.

7.Repetați pașii 5 și 6 până veți utiliza toată compoziția de ouă. Dacă este necesar, mai ungeți tigaia cu ulei. Nu vă îngrijorați dacă veți observa ou crud pe suprafața ruloului: acesta se va prepara, deoarece ruloul va sta destul de mult pe tigaie.

8.La sfârșit măriți flacăra și rumeniți ruloul pe toate părțile.

9.Transferați-l pe un tocător și porționați-l cu ajutorul unui cuțit ascuțit.

10.Puteți să serviți rulourile atât fierbinți, cât și reci, în calitate de mâncărică separată (cu un oarecare sos) sau cu o supă ușoară.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!