1 lingură pentru fiecare găleată și solul devine foarte puhav! Udați-l cu această soluție, dacă doriți o recoltă frumoasă!

Vă prezentăm o soluție foarte eficientă în îmbunătățirea calității solului, care este pe bază de drojdie.

Odată ajunsă în sol, drojdia activează microflora naturală a acestuia. Iar activarea microflorei accelerează și mai mult descompunerea materiei organice și transformarea oligoelementelor în forme accesibile plantelor. Prin urmare, veți putea observa cum plantele încep să crească mai rapid și să fie mai roditoare.

Important! Aplicarea drojdiei este permisă numai pe solurile bogate în materie organică. În cazul în care au fost aplicate în prealabil cantități mari de compost sau gunoi de grajd descompus pe ele.

Veți avea nevoie de:

– 1 l de apă caldă;

– 10 g de drojdie uscată;

– 1 lingură cu vârf de zahăr.

Mod de preparare:

1. Amestecați un litru de apă caldă cu un pachet de drojdie uscată și o lingură de zahăr cu vârf. Lăsați soluția să se infuzeze ceva timp (40 de minute), pentru a elibera toate substanțele nutritive și a se fermenta.

2. Apoi diluați câte 5 linguri din concentratul obținut în 10 l de apă caldă și amestecați foarte bine.

Notă: Dacă aveți o grădină mare de udat, atunci pregătiți soluția luând în considerare acest lucru: 1 lingură de concentrat are 15 ml, adică aveți nevoie de aproximativ 75-100 ml pentru o găleată cu apă.

Soluția dată poate fi utilizată o dată pe sezon sau pe lună.

Spor la grădinărit!