10 lucruri, pe care trebuie să le țineți în taină și să nu le povestiți nici măcar rudelor!

Rudele și apropiații sunt, fără îndoială, oamenii, care așteaptă să le spuneți adevărul și doar adevărul. Dar uneori sinceritatea nu vă oferă posibilitatea să deveniți mai apropiați. Totuși unele lucruri ar fi mai bine să le păstrați doar pentru sine.

Iată 10 lucruri, pe care trebuie să le țineți în taină, indiferent de legăturile de rudenie.

1. SALARIUL

Este un tabu! Indiferent de suma, pe care o câștigați (fie mare, fie mică), nu trebuie să o declarați celor din jur. Spunând cifrele cu voce tare, le dați apropiaților voștri posibilitatea să vă planifice bugetul și să vă distribuie câștigurile în felul lor.

2. DATORIILE

Dacă aveți sume neachitate, bineînțeles, ele vă presează, dar nu trebuie să împărtășiți aceste informații apropiaților voștri. Nu se știe dacă veți primi ajutor, dar numărul persoanelor, care vă vor condamna, va crește.

3. CHELTUIELILE

Fiecare om are cerințele sale. Indiferent de câștigurile dumneavoastră, aveți dreptul să vă cheltuiți banii după cum doriți. Unele rude și unii prieteni nu vă vor înțelege, dacă aveți salariul minim, dar puteți să vă permiteți să comandați un homar și șampanie cu livrare la domiciliu.

4. PROBLEMELE

În ciuda faptului că doriți să împărtășiți informațiile cu apropiații dumneavoastră, cel mai important este să țineți minte că „șerifului nu-i pasă de problemele indienilor”!

5. DEPENDENȚELE

Niciun om nu este fără păcate. Pentru unii este normal să bea un pahar de vin în fiecare seară, iar pentru alții — să fumeze jumătate de pachet de țigări… Nu trebuie să vă iritați apropiații, povestindu-le fără rețineri despre faptul că sunteți dependenți de obiceiurile voastre.

6. PERSPECTIVELE

Ați fost anunțat că peste o lună de muncă prolifică veți fi transferat în echipa de conducere a firmei. Dar nu spuneți aceste informații cu voce tare. Faceți tot ce depinde de dumneavoastră, iar apropiații se vor bucura de rezultate.

7. PLANURILE DE CUMPĂRĂTURI

Uau, doriți să cumpărați un gyroboard? Este un lucru grozav, dar, cel mai probabil, doar pentru dumneavoastră. Nu anunțați nimănui despre cumpărătura planificată, deoarece este mare probabilitatea că nu veți fi susținut de nimeni.

8. PLANURILE DE VACANȚĂ

Ați muncit din greu. Este timpul să vă gândiți la vacanță. Dacă vă gândiți că veți reuși să le povestiți tuturor, dar să plecați singur, greșiți amarnic!

9. PLANURILE DE LUCRU

V-ați plictisit de rutina zilnică? Dacă doriți să schimbați locul de muncă, faceți totul în tăcere! Pe lângă faptul că vă pot strica planurile, rudele pot să vă sfătuiască lucruri inutile sau să semene sămânța ezitării. Nu se merită!

10. PLANURILE DE VIITOR

Aceste planuri grandioase trebuie să trăiască doar în interiorul dumneavoastră! Pentru ca ele să se realizeze, nu trebuie să le afișați, ci să vă îndreptați cu zel spre ele!

Apropiații dumneavoastră sunt, fără îndoială, familia, cu care trebuie să vorbiți. Dar credeți-ne: este mai bine să discutați despre rezultatele obținute decât despre visurile neîmplinite!

V-a plăcut articolul? Distribuiți-l prietenilor voștri!