12 idei pentru casa de vacanță, care sunt și utile, și frumoase!

Casa de vacanță este locul unde fiecare persoană merge cu propriul scop. Unii doresc să lucreze în grădină, iar alții – pur și simplu să se odihnească cu sufletul.

Noi am adunat 12 idei remarcabile, care vă vor permite să transformați casa de vacanță, astfel încât să fie utilă și drăguț amenajată!

1.Masă

Pentru o companie mare, se potrivește o masă din lemn masiv, iar pe post de scaune pot fi folosite buturugile.

2.Păstrarea conservelor

Faceți din scânduri rafturi și sertare pentru depozitarea legumelor și a borcanelor cu conservații. Este foarte comod și practic.

3.Ghivece pentru flori

Nu aruncați cutiile de la porumb, mazăre conservată etc., le puteți folosi în calitate de ghivece. Iar pentru ca copiii sau animalele de companie să nu le dea jos de pe pervaz, fixați cutiile de gard.

4.Pat-leagăn

Pe verandă, agățați patul de tavan cu frânghii puternice, pentru a vă putea relaxa și respira aer proaspăt în serile minunate și calde.

5.Suport pentru furtun

Alături de robinet, fixați de perete o jantă și înfășurați furtunul pe ea. Este foarte comod pentru depozitare și utilizare rapidă.

6.Pulverizator pentru grădină

Nu e nevoie să cheltuiți bani pe pulverizatoare scumpe. Luați o simplă sticlă din plastic și faceți multe găuri mici. Atașați furtunul de sticlă și pulverizatorul este gata.

7.Potecă colorată

Adunați capacele sticlelor din plastic. Pentru ca ulterior să puteți face cărări din aceste capace colorate. Arată neobișnuit și viu.

8.Depozit din lemne

Dacă nu este posibil să ascundeți lemnele de foc într-o cameră separată, nu vă descurajați, faceți o compoziție din lemne. Un astfel de depozit va încânta familia și oaspeții.

9.Irigare continuă

Agățați și fixați bine sticlele din plastic, apoi atașați niște perfuzii. Fiind astfel irigate, plantele nu vor muri.

10.Ghiveci din țevi

Mai întâi trebuie să fixați țevile de perete în orice poziție și direcție doriți. Apoi trebuie să faceți niște găuri. După care, le umpleți cu sol și plantați flori.

11.Corp de iluminat din lemn

Tăiați inele dintr-o buturugă și faceți în centru câte o gaură rotundă. În interior, puneți un bec și corpul de iluminat e gata.

12.Leagăn de cauciuc

Vopsiți o anvelopă cu vopsele de diferite culori. Fixați-o de un copac cu ajutorul unei frânghii sau a unui lanț.

Mult spor!