14 cele mai dezgustătoare trucuri de design interior din toate timpurile!

Când spunem fără gust, ne referim la tendințele decorative lipsite de armonie, eleganță și modernitate. În prezent, există o mulțime de soluții care pot aduce amenajările interioare la un nou nivel, totodată există și mai multe anti-trenduri – tehnici de prost gust care încă mai pot fi întâlnite în unele locuințe și apartamente. Designerii vorbesc despre aceste vestigii ale trecutului, evidențiind cel puțin 14 tehnici populare de interior găunoase, care sunt irelevante în toate timpurile.

1. Utilizarea în exces a ghips-cartonului pentru decor (tavane compartimentate, arcuri etc.) face ca interiorul să fie prea aglomerat.

2. Zig-zagurile decorative și alte îmbinări decorative ale pardoselii transformă orice interior într-o harababură stridentă.

3. Tapetul cu același model de imprimeu pe toți pereții deja reprezintă o tehnică învechită.

4. Mulajele sculpturale, basoreliefurile realizate pe pereți au ieșit de mult din modă.

5. Utilizarea incorectă a pietrei sau a cărămizilor (colțuri, aplicare parțială pe pereți), adesea are un aspect lipsit de gust.

6. Șorțurile de bucătărie cu sticlă și imprimare foto, foarte rar arată bine într-un interior.

7. Mobilierul „stratificat” era obișnuit în la începutul anilor 2000, dar a ieșit de mult din modă.

8. Unele panouri decorative prea luminoase care acoperă caloriferele, cu modelele lor neobișnuite, nu sunt actuale în interioarele moderne.

9. Lemnul roșiatic și gălbui arată ieftin și demodat în interior.

10. Canapele lipsite de formă, prea „umflate” și „rotunjite”, au devenit foarte greu de încadrat într-un interior.

11. „Clasicele palate galbene” cu mult „aur” nu mai fac un interior să arate scump.

12. Magneții de pe frigider cu numeroase rame de poze, prosoape colorate, suveniruri etc. strică întregul aspect al locuinței.

13. Excesul de lucruri frumoase (perdele, cortine, suvenire și alte decoruri) acum nu mai este necesar, deoarece arată prea strident și fără gust.

14. De asemenea, evitați dorința nejustificată de confort, deoarece și aici este ușor să exagerați cu „lucrurile plăcute inimii”.

Spor la treabă!

New