15 idei originale pentru casa de vacanță, care îi vor uimi chiar și pe grădinarii pasionați!

Selecția de astăzi de idei interesante pentru grădină este dedicată grădinarilor experimentați. Toate sunt simplu de realizat și geniale în același timp. Sperăm că vom reuși să vă impresionăm!

1.Un astfel de pat vertical vă va economisi spațiul atât de prețios din grădină! Pentru a-l realiza aveți nevoie de roți de la o bicicletă veche și de o sfoară.

2.Un butoi de lemn vechi poate fi transformat într-un scaun de grădină confortabil. Pentru ca soarele luminos să nu vă împiedice să admirați natura, construiți neapărat un cozoroc din pânză groasă.

3.Un astfel de obiect pentru transportarea lemnelor de foc va fi util oricărui grădinar. Î-l puteți face dintr-o țesătură groasă și 2 bețe (sau țevi din plastic).

4.Nu întotdeauna avem suficient timp să ne ocupăm de irigarea grădinii. Construind acest dispozitiv simplu, veți uita de procesul de udare ce durează ore în șir!

5.Acasă la fiecare dintre noi se găsesc câteva cutii pentru CD care nu le mai folosim. Utilizați-le cu înțelepciune, făcând o seră portabilă pentru răsaduri!

6.Cărare temporară pentru grădină – o idee minunată pentru casa de vacanță! Doar imaginați-vă o potecă comodă care mereu apare acolo unde aveți nevoie!

7.Găleata de cauciuc este o adevărată baghetă magică pentru toți grădinarii! Este și stropitoare, și coș, și pungă, și chiar container pentru jucăriile copiilor. Cumpărați neapărat un astfel de lucru multifuncțional!

8.Acest suport pentru genunchi va fi pe placul tuturor amatorilor de grădinărit. Acum orele multe de lucru în grădină nu vor mai afecta negativ sănătatea!

9.Un astfel de despicător de lemne va fi de ajutor nu doar la casa de vacanță, dar și în camping. Acest dispozitiv strică lemnele ca nucile!

10.Nu toții grădinarii cunosc că trebuie să-și protejeze mâinile nu doar cu mănuși, dar și cu apărătoare pentru brațe. Țesătura elastică impenetrabilă protejează pielea de urzici, crengi ascuțite, insecte și spini de trandafiri!

11.Captatorul original de apă de ploaie va direcționa lichidul spre pat. Puteți realiza singuri un astfel de dispozitiv, e necesar doar să cumpărați niște pânză poliester.

12.Aparatul exterior de aer condiționat sau hota pentru subsol strică aspectul grădinii dumneavoastră? Ascundeți-le sub tufișuri artificiale!

13.Ați obosit să alungați mereu insectele de pe farfuriile cu mâncare? Capacul-plasă reprezintă soluția excelentă a acestei probleme.

14.Pentru ca furtunul să nu se încâlcească și să fie mereu la îndemână, folosiți un suport sigur.

15.Ferestrăul de buzunar este un lucru util. Cu el puteți tăia chiar și crengile ce se află la înălțime: pentru asta trebuie să legați o funie de mânere. Aruncați un capăt de funie pe copac, apoi trageți ferestrăul și începeți să tăiați.

Noi suntem încântați de toate aceste 15 idei! Dumneavoastră care v-a plăcut cel mai mult?

Spor la grădinărit!