15 sfaturi ca să fiți fericiți!

Câteva reguli importante, la baza cărora stau poruncile Domnului:

Regula 1. Dumnezeu nu a creat omul pentru suferință – creația lui Dumnezeu trebuie să se bucure de viață, să iubească și să creeze. Plângeți-vă mai puțin pe viață, întotdeauna țineți minte că există oameni care trăiesc mult mai rău decât dumneavoastră.

Regula 2. Fiecare persoană este trimisă pe acest Pământ pentru un motiv anume – trebuie să-și arate divinitatea și să îmbunătățească într-un fel lumea înconjurătoare. Dumnezeu oferă omului talent, putere și abilități. Darul lui Dumnezeu trebuie să fie folosit pentru a îmbunătăți lumea ce ne înconjoară, precum și pentru a ajuta pe cei care au nevoie cu adevărat de ajutorul dumneavoastră.

Regula 3. Încercați să umpleți viața dumneavoastră și a celor dragi cu dragoste – astfel veți atrage circumstanțele favorabile și bunăstarea financiară. Și invers, agresiunea va cauza o înrăutățire a calității vieții.

Regula 4. În viață nimic nu este întâmplător – noi ne formăm prezentul și viitorul cu gândurile, cuvintele, acțiunile și faptele noastre. Astfel, doar de dumneavoastră depinde dacă vă veți bucura sau, din contra, veți suferi.

Regula 5. Această regulă este în strânsă legătură cu precedenta: gândurile formează evenimentele. Învățați-vă să gândiți pozitiv și veți crea o realitate care vă va face fericit. Iar irascibilitatea, furia, invidia și mândria atrag doar eșecuri și neplăceri.

Regula 6. Indiferent de circumstanțele din jurul dumneavoastră, rămâneți întotdeauna calmi, păstrați o atitudine pozitivă, credeți în propriile puteri și în ajutorul lui Dumnezeu. După credință vi se va da!

Regula 7. Încercați să ascultați glasul lui Dumnezeu – puneți-vă doar întrebarea la care doriți să primiți un răspuns și ascultați vocea subconștientului.

Regula 8. Orice persoană poate fi salvată cu ajutorul lui Dumnezeu. Dumnezeu este în fiecare dintre noi. Găsiți-L în voi înșivă și apoi manifestați-L prin viața proprie.

Regula 9. Indiferent cât de grele sunt fărădelegile, Domnul continuă să ne iubească pe fiecare dintre noi. Biblia spune: “Caută și vei găsi, bate și ți se va deschide”. Totuși, nu uitați: Dumnezeu vă oferă mereu ceea de ce aveți nevoie în acest moment.

Regula 10. Una dintre legile divine de bază este “legea asemănării”: dacă nu vă iubiți, atunci nici cei din jur nu vă vor iubi. “Cu măsură cu care măsurați, vi se va măsura”. Cum vă comportați cu ceilalți, la fel și ei se vor comporta cu dumneavoastră.

Regula 11. Cauza neplăcerilor omului se ascunde în el înuși, nu în ceilalți. Informația cu caracter distructiv ne afectează viața și nu ne permite să fim fericiți.

Regula 12. Absolut tot de ce este nevoie se află deja în interiorul omului: putere, glorie, onoare și bani. Nu vă rămâne decât să le eliberați în realitatea ce vă înconjoară. Și acest lucru este posibil prin respectarea strictă a poruncilor lui Dumnezeu.

Regula 13. Nu catalogați oamenii din jur în ”răi” și ”buni”. Suntem așa cum suntem și, dacă un coleg vi se pare rău, este doar pentru dumneavoastră, pentru altcineva este o persoană bună. ”Nu judecați și nu veți fi judecați”.

Regula 14. ”Cunoaște-te” – această regulă ezoterică poate fi aplicată și în realitatea noastră. Cunoașterea de sine este procesul de descoperire a abilităților și talentelor, precum și aplicarea acestora.

Regula 15. Pentru Dumnezeu, nu există astfel de idei ca “vinovăție”, “pedeapsă” și altele. Este important să întrebați ”Pentru ce”, și nu ”De ce”. Dumnezeu oferă fiecăruia dreptul la greșeală și, bineînțeles, la corectare, să trecem prin lecția pe care trebuie să o învățăm. Și toate greutățile sunt date după puteri. Cea mai bună modalitate de a corecta greșelile este să manifestați dragoste față de propria persoană și față de oamenii din jur.

Dumnezeu face totul pentru ca să fiți fericiți!