17 soluții pentru utilizarea crăpăturilor „inutile” dintre dulapuri și a spațiilor goale, care vă vor ajuta să eliberați o grămadă de loc!

Indiferent de suprafața apartamentului, spațiul pare întotdeauna insuficient. Indiferent de modul, în care sunt aranjate lucrurile, ele oricum nu încap nici în mobilierul ergonomic.

Ca să rezolvați măcar parțial această problemă, nu ar strica să atrageți atenția la crăpăturile dintre dulapuri, deoarece ele pot deveni locuri minunate pentru păstrarea mărunțișurilor.

În acest articol vrem să vă prezentăm 17 soluții ergonomice, care vor deveni un adevărat colac de salvare pentru proprietarii apartamentelor mici.

1. DULĂPIORUL ÎNGUST

Un dulăpior cu sertare va umple o crăpătură mică dintre mobilele din bucătărie și va fi potrivit pentru păstrarea condimentelor, tacâmurilor și diferitor mărunțișuri.

2. SUPORTUL MOBIL

Un suport îngust, din sârmă, pe roți, reprezintă o soluție excelentă pentru băile mici. El poate fi pus între mașina de spălat rufe și cadă. Utilizați-l pentru păstrarea detergenților, soluțiilor de spălat și gelurilor pentru duș.

3. UN DULĂPIOR NECONVENȚIONAL

Un dulăpior cu formă neconvențională, cu spațiu sub mașina de spălat vase, blat și rafturi deschise pentru cărți și mărunțișuri.

4. CHIUVETA ȘI VASUL DE TOALETĂ

3:1 — vasul de toaletă, dulăpiorul și chiuveta compactă. O soluție genială pentru economisirea spațiului în băile minuscule.

5. CHIUVETA EXTENSIBILĂ

Un obiect de mobilier futurist, care include o chiuvetă compactă, extensibilă, un dulăpior și câteva rafturi.

6. BIROUL

Un birou confortabil din lemn, care s-a încadrat în mod ideal sub scară și a transformat spațiul gol într-unul funcțional.

7. CHIUVETA COMPACTĂ

Un dulăpior miniatural cu chiuvetă încorporată — ceea ce trebuie pentru o cameră mică de baie.

8. RAFTURILE

Niște rafturi mici, suspendate, pentru păstrarea borcănelelor cu condimente, tacâmurilor și diferitor mărunțișuri.

9. MASA DE CĂLCAT RUFELE

O măsuță de călcat rufele, care se pliază ușor și se ascunde într-un dulăpior compact de pe perete.

10. DULĂPIORUL SUSPENDAT

Un dulăpior ergonomic, neconvențional, cu rafturi înguste, pe care puteți să așezați o sumedenie de produse cosmetice și detergenți.

11. CADA ȘI CHIUVETA

O chiuvetă compactă, poziționată la colțul căzii, reprezintă un exemplu minunat de utilizare corectă a suprafeței unei camere mici de baie.

12. MASA EXTENSIBILĂ

O canapea cu rafturi și măsuță extensibilă — o soluție reușită pentru amatorii de lectură și savurarea cafelei în poziție culcată.

13. BIROUL

Biroul cu răftulețe, ascuns într-un dulap mare, montat într-un colț, va deveni un supliment minunat pentru dormitoarele mici.

14. MAȘINA DE SPĂLAT RUFELE CU CHIUVETĂ

O chiuvetă mică, incorporabilă, poate fi plasată pe mașina de spălat rufele. Această idee este o alternativă minunată pentru măștile obișnuite.

15. COLȚARELE

Un colț gol poate fi animat și transformat în funcțional, montând câteva rafturi pentru cărți și obiecte decorative pe el.

16. RAFTURILE DIN CARCASA PATULUI

Patul cu comode incorporate pe lateral și rafturi sub saltea — o soluție excelentă, care permite economisirea spațiului într-un dormitor mic.

17. PATUL EXTENSIBIL

Patul extensibil, care se ascunde cu ușurință sub podiumul mic, va deveni un detaliu ergonomic al camerei mici pentru copii.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l prietenilor voștri!

Spor la amenajat locuința!