20 de modele de mobilier stilat și practic realizat din paleți!

În noua noastră colecție am adunat modele de mobilier neobișnuit și incredibil de practic, care ar trebui să atragă atenția fiecăruia, care vrea să împrospăteze interiorul casei sau teritoriul vilei.

Specificul principal al tuturor obiectelor este că sunt realizate din materiale reutilizate, și anume din paleți.

1.Scaun cu masă

Bancheta originală din paleți din lemn, care constă din 2 scaune unite printr-o masă compactă, este perfectă pentru decorarea curții din fața vilei.

2.Raft pentru încălțăminte

Un pantofar original și funcțional, pe care îl puteți realiza și dumneavoastră dintr-un singur palet și utiliza pentru amenajarea antreului apartamentului sau vilei.

3.Scaune

Din paleți, pe care nu-i mai utilizați, și perne handmade, puteți face scaune joase încântătoare, perfecte pentru camera copiilor.

4.Birou

Un birou original, realizat din paleți, cu o notă distinctivă, și anume elementele viu colorate în roșu.

5.Masă de bucătărie

Din câțiva paleți puteți realiza o masă mare de bucătărie, care se va încadra minunat în designul vilei sau al unui apartament modern în stil loft.

6.Paturi

Paleții inutilizabili îi puteți transforma în paturi minunate pentru copii. Aceste construcții nu solicită mari chletuieli și vor deveni soluția ideală pentru părinții, care trec prin dificultăți financiare.

7.Veioză decorativă

Din paleți și becuri puteți realiza un decor unic, care va umple încăperea cu lumină caldă și difuză și va schimba atmosfera.

8.Garderobă

Un exemplu minunat de utilizare a paleților pentru crearea unei garderobe deschise încăpătoare, cu bară pentru umerașe și rafturi pentru haine, genți și încălțăminte.

9.Masă pentru calculator

O masă pentru calculator stilată, compactă și comodă, pe care o puteți confecționa desinestătător din câțiva paleți.

10.Pat mare

Tot din paleți puteți realiza un pat cu adevăart foarte mare și comod. Procesul nu necesită careva abilități speciale, iar rezultatul se va încadra de minune în interiorul unui apartament modern.

11.Set pentru grădină

Paleții din lemn sunt un material destul de rezistent și economic pentru realizarea unui mobilier original și practic pentru vilă. De exemplu, din câțiva paleți obțineți scaune și mese comode pentru amenajarea zonei de odihnă din curtea casei.

12.Leagăn

Leagănul excepțional din paleți pentru grădină vor înfrumuseța curtea vilei și va fi pe placul tuturor, de la mic la mare.

13.Mobilier pentru furtun

Dintr-un palet inutilizabil puteți face un mobilier drăguț pentru furtun cu spațiu pentru flori.

14.Raft pentru farfurii

Dintr-un palet spălat, bine curățat și vopsit puteți realiza un raft interesant pentru vase, care va deveni un decor stilat și funcțional al unui perete gol din casă.

15.Rafturi

Folosiți paleții din lemn pentru crearea unor rafturi practice și stilate, care se vor încadra perfect în interiorul apartamentului, amenajat în stil country, loft sau rustic.

16.Pat vertical

Paleții inutilizabili pot fi folosiți pentru cultivarea verdeței și altor plante mici pe teritoriul vilei sau pe balconul apartamentului.

17.Gard

Folosiți paleții din lemn pentru construirea unui gard. El nu poate fi numit foarte sigur, însă, în absența altuia, e bun și acesta.

18.Comodă

Din paleți puteți obține o comodă destul de originală cu sertare extensibile pentru păstrarea hainelor și lenjeriei. Această idee vă oferă posibilitatea să faceți rost de un mobilier unic și funcțional fără să cheltuiți o avere pe procurarea lui.

19.Raft de bucătărie

Mâinile dibace, instrumentele simple și un palet din lemn vă permit să obțineți un raft original de bucătărie cu suport pentru prosoape.

20.Rafturi

Cu ajutorul câtorva manevre simple, puteți transforma un palet din lemn în rafturi deosebite pentru depozitarea cărților, unor plante nu prea mari în ghiveci și obiecte de decor.

Mult spor!