Acest aperitiv trebuie să înfrumusețeze fiecare masă festivă de Anul Nou!

Probabil ați auzit deja că anul ce vine este anul Porcului de Pământ. Anume de el depinde bunăstarea noastră din anul viitor. Cu toții vrem să facem tot posibilul că să-l întâlnim cât mai feeric, sățios și frumos. Iată de ce meniul de sărbătoare trebuie gândit din timp.

Cea mai ușoară metodă de a face masa cu adevărat festivă este cu ajutorul aperitivelor. Noi v-am pregătit o rețetă extraordinară de coșulețe festive în formă de purceluși. Se prepară elementar: câteva grame de fantezie și o salată simplă se transformă într-un aperitiv amuzant, de care se vor bucura toți, de la mic la mare.

INGREDIENTE:

-7 coșulețe;

-2 ouă fierte tari;

-90 gr de cașcaval topit;

-80 gr de salami;

-1 roșie;

-1 măslină;

-1 cățel de usturoi;

-40 gr de maioneză.

MOD DE PREPARARE:

1.Dați ouăle și cașcavalul topit prin răzătoarea mică. Apoi adăugați maioneză, sare, piper negru măcinat și usturoi dat prin presă.

2.Spălați roșia și tăiați din ea cercuri (pălăriile), din salami tăiați cercuri pentru boturi, paiuri pentru cozi și triunghiuri pentru urechi. Tăiați măslinea bucăți mici, din care veți face ochii.

3.Modelați bile din compoziția de cașcaval, le așezați în coșulețe și decorați aperitivul ca în imagine.

4.Ornați pălăriile cu maioneză și tot din ele faceți nările purcelușilor. De asemenea, puteți folosi și câteva fire de verdeață pentru decor.

Iată o metodă simplă de a vă uimi oaspeții. Împărtășiți această idee interesantă prietenilor!

Vă dorim poftă bună și sărbători fericite alături de cei dragi!