Aflați cum puteți cere corect ajutor Îngerului Păzitor, dacă încă nu ați facut-o până acum!

Nu e bine să nu cereți ajutor Îngerului dumneavoastră Păzitor!

Îl puteți deranja permanent, ca pe Sfântul iubit, ca pe cel mai apropiat prieten:

”Ajută-mă, te rog! Ajută-mă, Înger Preasfânt și milostiv, să îndeplinesc această sarcină, pe care nu am dorința să o fac; ajută-mă să trec peste greutățile insuportabile; ajută-mă să nu păcătuiesc cu gândul, cu vorba și cu fapta” – spuneți asta în toate cazurile vieții.

Uneori spunem: ”Noi suntem singuri, nu avem prieteni adevărați”. Cu aceste cuvinte jignim Îngerul nostru Păzitor…Cât veți trăi, un prieten mai bun nu veți găsi. Dacă vă faceți griji, de exemplu, pentru apropiații necredincioși – rugați-vă Îngerilor Păzitori ai lor, să-i conducă spre credință. Atunci când citiți canonul Îngerului dumneavoastră Păzitor puteți adăuga: ”Acesta sunt eu și mă închin, și cu tot sufletul mă rog: mijlociți pentru sufletele închinate vouă de către Dumnezeu și ajutați-le să se mântuiască…”.

Nu credeți că nu are rost: ei vor vedea compătimirea dumneavoastră puternică față de cei de care le-a fost încredințat să îngrijiească și neapărat vor face ceva, ce nu putem face noi. La urma urmei, dacă cuiva îi pasă de munca dumneavoastră, involuntar, încercați să o faceți mai bine.

”Conversație cu Îngerul Păzitor”

Veți face cunoștință cu propriul Înger Păzitor și veți putea vorbi cu el, să îmbunătățiți comunicarea, să puneți întrebările care vă interesează, să aflați de la el misiunea dumneavoastră, să cereți de la el ajutor și protecție. Acest lucru vă va face mai clare scopurile, direcția de dezvoltare și schimbările dorite în viață.

Înainte să începeți practica, luați ca bază dorința dumneavoastră – ce obiectiv doriți să atingeți sau ce doriți să schimbați în viață. Gândiți-vă ce doriți să întrebați sau să cereți Îngerului Păzitor.

Ați putea întreba dacă sunteți pe calea cea dreaptă, ce puteți schimba în alegerea făcută, în mișcare, în direcție și în general în viață (spre exemplu doriți să vă realizați într-un anumit domeniu, să formați o familie sau să atingeți un anumit nivel de venit).

Veți putea vedea Îngerul Păzitor (sau Îngerii, pentru că pot fi mai mulți), să vorbiți cu ei, să simțiți sprijinul lor și ajutorul uimitor al Îngerilor dumneavoastră! Bucurați-vă de aceste întâlniri și neapărat mulțumiți-le pentru ajutor, iubire și binecuvântare!

Când vă întoarceți, notați ce ați înțeles din conversația cu Îngerul, dacă ați aflat ce misiune aveți, dacă ați văzut noi posibilități pentru realizarea personală și pentru îndeplinirea scopului vieții.

Întâlnirea cu Îngerul? Ce v-a povestit și arătat Îngerul Păzitor? Cum arăta? Ce ați văzut și simțit? Cum vă simțiți la moment?

Credem că practica uimitoare de astăzi de comunicare cu Îngerul Păzitor v-a ajutat să primiți sprijin și credință, să aflați multe lucruri noi, posibil să vedeți viața și posibilitățile dumneavoastră din altă perspectivă. Folosiți acest lucru spre folos!

Fiți fericiți!