Am luat niște bucăți de fleece și am confecționat o adevărată frumusețe pentru locuință. Iată ce ne-a ieșit!

Confecționarea unei perne decorative sau a unei huse pentru aceasta, cât și decorarea unei canapele sau a unui fotoliu pustiu nu este chiar atât de grea.

Astăzi dorim să vă prezentăm o cale simplă și accesibilă de decorare a locuinței dvs. cu pernuțe foarte moi, confortabile și frumoase!

Acestea se confecționează rapid din haine vechi, pe care nu le mai purtați și pe care fiecare le poate găsi prin dulapuri: rochii, pulovere, hanorace, cămăși, bluze, unele bucăți de stofă, blănuri etc. Acestea pot servi drept un material excelent pentru creativitate.

De asemenea, puteți oferi pernuței dvs. orice formă doriți. Puteți experimenta și cu numărul de perne; deoarece niciodată nu sunt prea multe.

Mod de lucru:

1. Tăiați două cercuri cu diametrul de 32 cm din orice fel de stofă groasă.

2. După aceasta, tăiați fâșii de fleece de 10 cm lungime și 1,5 cm lățime.

3. Îndoiți aceste fâșii în jumătate, astfel încât un capăt să se suprapună peste celălalt și începeți să le coaseți în rânduri, începând de la marginea unui cerc de stofă groasă, la o distanță de 4 cm. Alternați fiecare rând cu o culoare diferită.

4. Trebuie să obțineți o floare pufoasă.

5. Pentru mijlocul florii, tăiați fâșii de fleece de 4 cm înălțime, apoi tăiați franjuri pe ele. Răsuciți-le în formă de rulou, lipindu-le capetele cu lipici fierbinte. După aceasta, alternați culorile, până când veți obține diametrul potrivit pentru mijlocul florii. Lipiți-o în mijloc cu lipici fierbinte.

6. Uniți cele două cercuri și coaseți-le împreună pe dos, lăsând o gaură ca să o puteți întoarce pe față.

7. După aceasta, umpleți-o cu sintepon, rupându-l în bucăți și umplând perna cu el. Pe baza acestui principiu, puteți coase și diferite pernuțe pentru scaune. Principalul lucru este ca materialul să fie suficient de gros pentru a-și păstra volumul.

8. Coaseți gaura rămasă cu ajutorul unui ac cu ață.

Pernuța este gata! Credem că este foarte confortabilă și arată bine.

Spor la treabă!

New