Amestecați detergentul cu sare! Toate vasele de gătit și suprafețele din casă vor străluci!

Astăzi, vă voi împărtăși o rețetă simplă și eficientă de pregătire a propriul detergent de curățare. Această rețetă mi-a fost împărtășită de proprietarul unui hotel, iar de atunci le-o recomand prietenilor și vecinilor mei, care au rămas la fel de impresionați ca și mine de rezultatul obținut.

Veți avea nevoie de:

– 1 cană de detergent pentru vase;

– 1 cană de apă;

– 2 linguri de sare;

– 1 lingură de bicarbonat de sodiu.

Mod de lucru:

1. Pentru a începe, trebuie să luați un bol și să adăugați o cană de detergent pentru vase și o cană de apă în el. Apoi, adăugați două linguri de sare și o lingură de bicarbonat de sodiu pentru a îmbunătăți rețeta.

2. Amestecați bine toate ingredientele pentru a le combina. Transferați produsul într-un recipient curat și gol și îl puteți folosi pentru a curăța chiuveta, cratițele și tigăile arse. Rezultatul vă va surprinde.

3. Această rețetă puternică de curățare poate fi utilizată și pentru a elimina mirosurile neplăcute de pe vase, pentru a curăța farfuriile și paharele de plastic, cuptorul cu microunde și frigiderul. De asemenea, puteți folosi acest detergent pentru a reda strălucire lingurilor și furculițelor, pentru a curăța baia de mirosurile neplăcute. Și este ideal pentru a face suprafețele să fie foarte strălucitoare și să arate ca noi.

Spor la treabă!

New