Amestecați doar 3 ingrediente: în doar 10 minute camera de baie va fi cuprinsă de o curățenie strălucitoare și o aromă plăcută. O super soluție!

Ordinea și acuratețea din casă spun multe lucruri despre o femeie. Într-adevăr, trăind în lumea contemporană de afaceri, cu ritmurile ei rapide, este dificil să alocăm un anumit timp pentru realizarea curățeniei generale în locuințele noastre.

Acest lucru se referă mai ales la camera de baie și toaletă. Deseori acolo apar depuneri calcaroase și rugină, iar în zonele mai întunecoase — chiar și mucegai. Multe soluții de curățare și dezinfectare din comerț usucă pielea, au un miros neplăcut și o influență negativă asupra căilor respiratorii.

Echipa noastră a pregătit pentru cititorii săi o rețetă de soluție de curățat, care poate fi preparată cu ușurință în condiții casnice. Suntem siguri că rezultatul folosirii ei vă va bucura!

VEȚI AVEA NEVOIE DE:

-50 g de bicarbonat de sodiu;

-50 ml de soluție de spălat vesela;

-10 picături de ulei esențial de citrice.

MOD DE PREPARARE:

1.Puneți bicarbonatul de sodiu într-un bol potrivit.

2.Adăugați soluția de spălat vesela și amestecați foarte bine, până la omogenizare.

3.Apoi adăugați 10 picături de ulei esențial de lămâie, portocală sau alt citric și iarăși amestecați foarte bine.

Gata! Acum puteți începe curățenia. Aplicați detergentul pe un burete, curățați suprafețele din camera de baie și bucurați-vă de rezultatele obținute. Detergentul se transformă rapid într-o spumă densă, care înlătură orice impurități. De asemenea, ea se curăță ușor și nu formează pelicule pe suprafețe.

 

Curățenia poate fi o ocupație ușoară și plăcută. Nu uitați să distribuiți rețeta acestei soluții de curățat prietenilor voștri!

Spor la treabă!

New