Biscuiți danezi simpli și delicioși, pe bază de unt, pe care îi coc des pentru copii și nepoți – au uitat complet de prăjiturile cumpărate din comerț!

Încercați să coaceți și dvs. pentru copiii sau nepoții dvs. acești delicioși, aromați și simpli biscuiți danezi cu unt – și nu mai cumpărați prăjituri din comerț! Biscuiții de casă nu conțin ingrediente inutile, dar gustul este incredibil.

INGREDIENTE:

– 250 g de unt;

– 1 ou;

– 140 g (7 linguri) de zahăr pudră;

– 1 pliculeț (sau jumătate de linguriță) de zahăr vanilat;

– 270 g (9 linguri) de făină;

– 70 g (7 linguri + 2 lingurițe) de amidon de porumb;

– 20 g (1 lingură) de lapte praf.

MOD DE PREPARARE:

1. Adăugați zahărul pudră, oul și zahărul vanilat (sau esență de vanilie) la untul moale dintr-un bol adânc. Combinați ingredientele cu ajutorul unui blender, până când veți obține o compoziție albicioasă, pufoasă și uniformă.

2. Acum, încorporați pe rând făina, amidonul și laptele praf.

3. Transferați aluatul într-un poș de ornat. Apoi apăsați aluatul și formați biscuiții direct în tavă (tapetată cu hârtie de copt, dacă doriți). Noi i-am modelat în formă de trandafirași. Iar pentru ca să-și păstreze bine forma, puneți tava cu biscuiți în frigider pentru 10 minute înainte de coacere.

4. Coaceți fursecurile timp de 5 minute la temperatura de 180°C . Apoi scoateți biscuiții și întoarceți tava cu partea opusă. Coaceți-i timp de încă 10 minute la 160°C .

5. Lăsați prăjiturile să se răcească. Acestea au ieșit foarte delicioase, sfărâmicioase, crocante și aromate! Savurați-le cu poftă!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New