Biscuiți în formă de crizanteme, trecuți prin mașina de tocat carnea – sfărâmicioși și foarte gustoși. O rețetă cât se poate de ușoară.

Dacă ați realizat că demult nu ați pregătit copturi de casă pentru familia dvs. și sunteți în căutarea unei rețete deosebite, atunci vă recomandăm să o încercați pe aceasta. La sigur o să vă placă!

INGREDIENTE:

– 3 ouă;

– 1 pahar de zahăr;

– 250 g de unt sau margarină;

– 200 g de smântână fermentată;

– 1 lingură de maioneză;

– 5 pahare de făină;

– 1 linguriță de bicarbonat de sodiu.

MOD DE PREPARARE:

1. Spargeți ouăle într-un bol adânc. Adăugați zahărul și omogenizați ingredientele cu ajutorul mixerului. Bateți-le timp de 3 minute.

2. Acum, adăugați untul moale sau margarina. Continuați să mixați ingredientele timp de 2 minute.

3. În continuare, încorporați smântâna fermentată și maioneza.

4. Într-un bol separat, amestecați făina cernută cu bicarbonatul de sodiu.

5. Începeți să adăugați făina în bol, puțin câte puțin. Inițial, amestecați aluatul în bol, apoi transferați-l pe suprafața de lucru și continuați să-l frământați pe ea. Acesta trebuie să fie dens, omogen și să nu se lipească de mâini. Mai apoi, presărați bolul cu făină, puneți aluatul în el, acoperiți-l cu o folie alimentară și dați-l la frigider pentru 30 de minute.

6. Luați câte o bucată mică de aluat și treceți-o prin mașina de tocat carnea, modelând cu atenție viitorii biscuiți. Lipiți bine o parte din capetele acestor fâșii de aluat împreună. Încercați să-i faceți pe toți de aceeași dimensiune.

7. Puneți-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsând suficient spațiu între ei. Apoi dați fursecurile la cuptor și coaceți-le timp de 30-35 minute, la temperatura de 180°C.

8. Scoateți „Crizantemele” din cuptor, aranjați-le frumos pe un platou și savurați-le cu poftă!

Biscuiții au ieșit foarte gustoși, crocanți și aromați! Nu ezitați să încercați și dvs. această rețetă.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New