Bucătării mici: idei reușite și secretele amenajării!

1.Mobilierul încorporat, construcțiile pliabile și glisante sunt întotdeauna relevante într-o bucătărie mică.

2.Datorită acestei mese rotunde mici, bucătăria arată mai spațioasă. Iată ce efect puteți obține atunci când colțurile lipsesc.

3.Această masă este nu doar rotundă, dar și transparentă. În plus, este amplasată chiar vizavi de geam.

4.Mobilierul deschis la culoare până în tavan și o cantitate suficientă de lumină de zi fac încăperea vizual mai largă și mai înaltă.

5.Arca în combinație cu gresia selectată corect au extins vizual bucătăria mică. Tablourile în rame dreptunghiulare alungite, cu imagini verticale, situate pe ambele părți ale arcei, intensifică considerabil efectul, deși sunt amplasate în afara bucătăriei.

6.Suprafața lucioasă cu formele rotunjite și perdeaua, care permite unei cantități maxime de lumină solară să pătrundă, împreună cu iluminarea suplimentară a suprafeței de lucru – iată avantajele acestei bucătării modeste.

7.O soluție minunată – nu lăsați zona pervazului nefolosită.

8.Observați cum este amenajată masa. Blatul este pliabil, ceea ce permite în orice moment, în caz de necesitate, să ajungeți la calorifer fără probleme.

9.Încă un exemplu reușit de utilizare a pervazului.

10.Bucătăria albă se combină armonios cu elementele din lemn natural. Iar materialul poate fi lemn masiv sau o imitație.

11.O abordare complexă a utilizării spațiului vă permite să aveți tot de ce aveți nevoie într-o bucătărie de dimensiuni modeste. Important este să țineți cont de fiecare centimetru de spațiu liber.

12.Folosind zona pervazului, această bucătărie s-a lărgit vizual. Acum orice colț poate fi utilizat la maxim.

13.Să încadrați ungherele nu înseamnă să le folosiți pentru amplasarea chiuvetei. Ar fi mai corect să faceți loc pentru aparate de uz casnic, vase sau ustensile de bucătărie.

14.Spațiul de sub blat, de asemenea, nu trebuie să rămână gol. Dulapul cu sertare glisante este soluția perfectă.

15.Chiar și o bucătărie îngustă poate fi confortabilă. Rafturi deschise și închise, standuri pentru ustensile de bucătărie, galerie de tavan – toate împreună fac interiorul unic și deosebit.

16.Pardoseala deschisă la culoare, gresia și mobila de aceeași nuanță în combinație cu peretele pus în contrast și blatul întunecat arată excepțional. Datorită acestei asocieri, chiar și forma neregulată a camerei devine neobservată.

17.Frigiderul compact încorporat nu ocupă mult spațiu.

18.Lipsa de suficient spațiu te face să improvizezi. Masa originală, care trece treptat într-un pervaz, are dimensiuni modeste. În schimb este comodă și funcțională.

19.Dacă este dorință, într-o bucătărie mică poate fi amplasat nu doar un frigider, ci și un blat-bar.

Mult spor!