Cadă elegantă cu materiale accesibile în câteva minute!

Căzile de baie pe picioare sunt trendul modei de interior din ultimii ani. Arată luxos, însă prețurile acestor modele sunt cosmice! Cu toate acestea, fantezia, puțin timp și materialele accesibile vă vor ajuta să deveniți proprietarul unei căzi de lux, pe care nu o puteți găsi în niciun magazin. 

1.Mai întâi, trebuie să fațetați suprafața exterioară a căzii. Pentru aceasta folosiți un mozaic autoadeziv. Foile de 30 x 30 cm constau din pătrate mici de metal. 

2. Substratul este foarte flexibil, prin urmare, atunci când este lipit de părțile convexe ale căzii, se îndoaie ușor, creând un efect foarte interesant. 

3. Atunci când uniți foile, aveți grijă ca spațiul dintre ele să fie același ca între rândurile de pătrate de pe suprafața foilor. 

4. Picioarele pentru cadă disponibile în vânzare pentru modelele standard nu se potrivesc, deci trebuie să le faceți dumneavoastră. Un material economic perfect pentru acest scop poate fi plastilina aerată – o compoziție elastică, care se usucă treptat la aer. Ca să obțineți culoarea gri, trebuie să amestecați foarte bine plastilina de culoare albă și neagră. 

5. Imediat ce veți deschide ambalajul, compoziția va fi foarte elastică. Din ea puteți încerca să modelați picioarele, dar ați putea să nu reușiți să le faceți absolut identice. În acest caz, este foarte comod să folosiți o sticlă de plastic de mărimea și forma potrivită. 

6. Îndepărtați fundul și gâtul sticlei, apoi o tăiați pe lungime. 

7. Pentru ca plasticul să nu se lipească de plastilină, e nevoie să o țineți la aer timp de 20-30 de minute. Apoi aplicați cantitatea necesară de plastilină pe piciorul căzii și o strângeți cu ajutorul sticlei. Tăiați resturile. 

8. Puteți adăuga elemente decorative, folosind forme de silicon pentru copt sau pentru modelare. 

Mult spor!