Cel mai bun cadou de Revelion, confecționat în câteva minute: iepuraș cu surpriză! Fără coasere!

Un cadou original de Revelion, care poate fi confecționat manual în doar 5-10 minute. Cu un minim de efort, veți putea transforma un prosop obișnuit într-un iepuraș charismatic și drăguț, umplut cu dulciuri în interior. Mărimea acestuia va depinde în întregime de dorința dvs. de a-i mulțumi și surprinde pe cei dragi.

Veți avea nevoie de:

Pe lângă prosop și „umplutură”, veți avea nevoie de câteva elastice mici pentru împletituri, câteva mărgele, niște vată sau vatelină și panglică.

Mod de lucru:

1. Întindeți prosopul pe masă și împăturiți-l în trei (așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus). Strângeți colțurile de sus împreună și legați-le cu benzi elastice. Acum, viitorul iepuraș are urechi. Îndoind marginile prosopului, umpleți spațiul de sub urechi cu căptușeală.

2. Așezați prosopul în așa fel încât umplutura să fie cu totul în interior, îndreptați pliurile, apoi fixați partea de jos cu o bandă elastică. Acum, și capul iepurașul este gata.

3. Desfaceți partea de jos a prosopului, ținând cont de pliurile pe care le-ați creat la început. Uniți colțurile inferioare cu benzi elastice în același mod ca și în cazul urechilor. Acum, iepurașul are și picioare. Forma cadoului este gata. Pentru a vă asigura de acest lucru, va fi suficient să aduceți lăbuțele după ceafă.

4. Decorați botul. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să-i faceți ochii cu niște mărgele. Coaseți-le una câte una, fără a rupe firul, ci doar trecând acul prin interior.

5. Cu nasul și botișorul va fi mai ușor. Aici trebuie doar să faceți câteva cusături longitudinale cu un fir contrastant, apoi să scoateți acul prin mijloc și să coborâți cu o cusătură lungă în cruce.

6. Pentru forma finală a trunchiului iepurașului, folosiți o panglică îngustă de satin. Pentru ca trunchiul să fie complet, adăugați niște pompoane mici, pe care le puteți lipi sau coase. Pentru a face jucăria să arate mai interesantă, atașați o floare mică sau orice element decorativ pe o bandă elastică, apoi fixați-o pe una dintre urechi.

7. Întoarceți lucrarea cu susul în jos și îndoiți marginile prosopului. În interior există suficient spațiu pentru a încăpea un cadou.

8. Umpleți burta cu gustoșenii, întinzând materialul astfel încât tot conținutul să fie ascuns în siguranță înăuntru. Apoi aduceți labele la ceafă și legați-le cu o panglică. Cadoul este gata. Nu este deloc dificil de confecționat. Partea bună este că se poate ține ușor cont de gustul destinatarului, atunci când se aleg dulciurile.

Spor la treabă!

New