Cinci idei de utilizare a coșurilor pentru organizarea depozitării lucrurilor!

Venim cu câteva idei noi de păstrare a lucrurilor în casă cu ajutorul celor mai obișnuite coșuri de plastic. Vom realiza un coș suspendabil, vom rezolva problema rafturilor înalte și vom crea un organizator etajat.

1.Utilizarea coșurilor de plastic este un mod minunat de grupare a lucrurilor pentru a scăpa de dezordine. Însă uneori, chiar și în interiorul coșului e nevoie de câteva secțiuni. În acest scop, puteți utiliza o funie sau o panglică. O treceți prin găuri, realizând astfel un despărțitor acolo unde aveți nevoie. Capătul superior al funiei trebuie să-l trageți cu grijă în jos și să-l legați strâns cu cel inferior. Acum lucrurile nu se vor amesteca și nu vor cădea, cum se întâmplă uneori atunci când sunt păstrate vertical.

De asemenea, puteți introduceți în găuri frigăruie de lemn, fixându-le cu adeziv fierbinte.

2.Dacă coșul se află pe raftul superior, unde nu puteți ajunge fără ajutorul unui scaun, îl puteți completa cu câteva piese. În magazinele de materiale de construcție, găsiți astfel de conectoare unghi, pe care le lipiți la baza coșului cu adeziv fierbinte, deoarece pe rafturile de sus, de regulă, nu se păstrează obiecte grele. Acum veți putea scoate lucrurile necesare fără să urcați de fiecare dată pe scaun.

Atunci când alegeți mărimea acestor conectoare, țineți cont de ceea ce păstrați pe raftul de mai jos, să nu vă încurce să folosiți obiectele, care se află acolo.

Conectoarele pot fi vopsite sau înfășurate cu bandă izolatoare, ca să nu deteriorați suprafața raftului.

Pentru o fixarea mai sigură, faceți găuri cu un cui fierbinte și folosiți coliere de nailon pentru cabluri.

3.Un coș obișnuit cu margini poate fi transformat în unul suspendabil. Pentru aceasta, aveți avea nevoie de cârlige autoadezive rezistente. Cârligele trebuie fixate sub raft, astfel încât să puteți agăța coșul de ele.

Dacă nu vă pare rău să deteriorați raftul, atunci puteți înșuruba șuruburi de tip cârlig, utilizarea cărora este mult mai comodă.

4.De asemenea, cu ajutorul inelelor pentru perdeaua de baie sau al cârligelor forma S, puteți agăța coșurile de bare sau de uscătorul de prosoape.

Dacă coșul nu este fixat stabil și se întoarce, atunci aveți nevoie de câte 3 cârlige pe fiecare parte.

5.Cu ajutorul unei frânghii, puteți realiza un organizator etajat din coșuri de plastic. Treceți frânghia prin cele 4 colțuri la aceeași distanță. Iar pentru ca coșurile să nu alunece, e nevoie să faceți câte un nod strâns în fiecare colț.

Mult spor!