Cinci metode eficiente cum puteți izola spațiile dintre cadă și perete!

Chiar și un spațiu mic între cadă și perete poate fi cauza mucegaiului și umezelii din camera de baie. Cel mai eficient mod de a rezolva această problemă este de a acoperi aceste spații. Există cel puțin cinci moduri eficiente de a le elimina, folosind materiale obișnuite, care pot fi găsite cu ușurință în magazinele de construcție. În toate cazurile, înainte de a începe lucrul, suprafața căzii și a peretelui trebuie mai întâi curățată și uscată.

1.Bandă adezivă de etanșare

Cel mai rapid și ieftin mod de a rezolva o problemă din camera de baie. Pentru o fixare mai bună, experții recomandă să lipiți banda suplimentar cu silicon adeziv.

2.Adeziv etanșant

Adezivul etanșant se potrivește perfect pentru spațiile înguste. Nu uitați, că după utilizare e nevoie să aerisiți foarte bine încăperea. Un mic truc: rostul va fi mai uniform, dacă veți folosi o bandă de mascare pentru izolarea faianței.

3.Spumă poliuretanică pentru montaj

Pentru lucrul în camera de baie, vă recomandăm să alegeți o spumă poliuretanică pentru montaj rezistentă la umiditate. Această metodă este cea mai simplă dintre toate existente. Spuma se extinde și umple spațiul dintre cadă și perete, îndepărtând problema.

4.Mortar de ciment

Cofrajul construcției necesare se pregătește din timp, pentru ca mortarul să nu cadă, în timpul aplicării. Acoperiți zona necesară cu mortar și îl lăsați să se usuce complet. Metoda nu este una estetică, iată de ce vă recomandăm să utilizați suplimentar o bandă adezivă de etanșare sau o placă ceramică.

5.Pofil ceramic de mascare

Profilul ceramic de mascare se fixează cu adeziv pentru faianță. Această metodă de etanșare cadă-perete este cea mai estetică și curată.

Mult spor!