Cincisprezece idei pentru crearea florăriei visurilor dumneavoastră!

Aceste 15 idei interesante vă vor ajuta să decorați spațiul din jurul casei în cel mai bun și reușit mod!

FLORĂRIILE DIN CURTE

1. Probabil nu aveți timp și cunoștințe, ca să vă ocupați cu grădinăritul. Dar în cazul unei mini-florării totul este foarte simplu: aveți nevoie de doar un recipient potrivit, puțin sol, câteva semințe sau răsaduri de plante.

2. Veți obține un colțișor pitoresc și confortabil, dacă veți pune ghiveciul cu plante pe un taburet lângă locul de odihnă.

3. În niciun caz nu aruncați cratițele vechi din email. De ce ați face acest lucru, dacă ele pot fi folosite în calitate de ghivece stilate pentru flori?

4. Paturile de flori din anvelope au devenit deja clasice. Privind aceste ghivece minunate, veți fi îndată fermecați de simplitatea lor.

5. Iar aceasta este o ușă veche, pe care s-a fixat un recipient cu flori. Arată misterios și atrăgător — parcă am vrea să intrăm pe această ușă!

6. Creați un spațiu intim cu ajutorul grădinii suspendate. Acest truc va fi colacul de salvare pentru curțile mici. De asemenea, peretele cu flori vă va ajuta să vă izolați curtea de atenția nedorită de pe stradă.

7. Lingurile vechi de aluminiu pot fi transformate în suport pentru florărie în mai puțin de o oră. Decorați peretele cu flori — ele niciodată nu pot fi prea multe!

8. Aveți un tuci grozav de fontă, dar el nu mai este potrivit pentru utilizare? Puțină fantezie — și acest obiect poate fi transformat în pat original de flori. Focul poate fi imitat de orice flori roșii sau intens portocalii.

9. Mobila inutilă poate fi transformată în câmp pentru creativitate. Puteți să folosiți mese, scaune, paturi, canapele și noptiere. Cel mai bine ar fi să vopsiți obiectele respective înainte de plantarea florilor.

10. Ligheanele de aluminiu pot servi drept bază pentru o întreagă compoziție de florării. Ele pot fi mutate și așezate oriunde.

11. Roaba veche, vopsită într-o nuanță intensă, va deveni o bază excelentă pentru o compoziție florală bogată.

12. Organizând un pat de flori într-o barcă veche, îi veți dărui o nouă viață. Oare nu este minunat să aveți o florărie atât de extravagantă în curtea dumneavoastră?

13. Creând de sine stătător paturi de flori și florării din cioturi și bușteni, nu numai veți scăpa de elementele inutile de landșaft, dar veți decora în mod original curtea dumneavoastră. Sădiți în prealabil planta într-un ghiveci, iar apoi așezați-o în adâncitura din interiorul ciotului.

14. Asemenea construcție va orna gardul inestetic și va oferi un farmec artistic subtil fațadei casei. Vopsiți ghivecele în nuanțe pastelate cu vopsele acrilice — astfel ele vor arăta mai armonios în preajma verdeții înconjurătoare.

15. Chiar și gențile vechi și demodate pot fi transformate în suporturi pentru ghivecele cu plante. Atârnați-le pe perete sau gard, ca să obțineți un element decorativ extravagant.

Privind aceste florării, înțelegem că variantele pentru designul de exterior sunt nelimitate. Sperăm că exemplele expuse mai sus vă vor inspira și vă vor ajuta să organizați o florărie cu propriile dumneavoastră mâini, care să bucure privirea tuturor. De acum știți că refolosind obiectele de uz casnic, veți salva natura de excesul de gunoi și veți economisi resursele necesare pentru decorarea curții.

Povestiți-ne prin comentarii despre experiențele voastre din amenajarea mini-florăriilor! Postați imagini cu rezultatele obținute!

Spor la grădinărit!