Cincisprezece lucruri, pe care zilnic le facem incorect, fără să conștientizăm acest lucru!

În viață există o mulțime de lucruri care necesită prea mult timp, efort și nervi din partea noastră. De aceea, este atât de important să reducem la minim momentele neplăcute din rutina zilnică. Iată 15 sfaturi pentru a face acest lucru.

1. Iată cum trebuie să țineți hamburgerul, pentru ca salata să nu cadă, iar sosul să nu curgă pe toată masa.

2. Dacă doriți cu adevărat ca nimeni să nu poată citi ceea ce ați scris, atunci încercați să scrieți alte câteva cuvinte deasupra și nu tăiați pur și simplu cu linii drepte.

3. Sfârșitul chinurilor dumneavoastră: pentru a scoate ultimele resturi de chipsuri Pringles, luați o coală de hârtie, o introduceți în cutie și voilà.

4. Încă mai aruncați cum nimerește pungile cu produse în coșul de cumpărături?

5. Pentru a nu stropi cu suc, lapte etc. din pachet, pur și simplu îl întoarceți atunci când turnați, la fel ca în imaginea din partea dreaptă.

6. Probabil vă necăjiți mult timp atunci când încercați să dezlegați o pungă de plastic. Truc – răsuciți capătul liber într-un șnur și îl împingeți prin nod.

7. Apropo, recipientele, în care se livrează tăițeii sau orezul, pot fi transformate în astfel de farfurii de unică folosință.

8. Dacă întoarceți franzela cu baza în sus, va fi mult mai simplu să o tăiați.

9. Încercați cu ajutorul unui pai de plastic sau a unei scobitori să înfigeți căpșuna și să îndepărtați astfel cotorul.

10. Se pare că noi nu corect folosim agrafa pentru păr cunoscută încă din copilărie – partea ondulată trebuie să fie în jos, ca să agațe mai bine părul.

11. Deseori, când gătim, punem lingura în cratiță sau alături de ea. Truc: unele vase au o mică gaură în toartă. Anume în ea puteți introduce lingura sau spatula.

12. În partea dreaptă este indicat cum puteți mai ușor și mai rapid să rupeți o bucată de ciocolată gustoasă Toblerone.

13. Dacă rupeți frecvent staniolul, desfășurându-l, iată cum puteți evita acest lucru. Practic pe fiecare cutie de staniol există o parte perforată. Găuriți-o și valul de staniol întotdeauna va rămâne pe loc, iar dumneavoastră calm și fără nervi veți putea lua bucata de care aveți nevoie.

14. Știți cum puteți depozita o cutie întreagă de doze în frigider? Deschideți cutia din ambele părți, o aduceți mai aproape de raft și o înclinați – dozele ”se vor muta” rapid în frigider.

15. Dacă până acum aveați dubii de ce parte să agățați hârtia igienică, iată un sfat. În partea dreaptă este imaginea cu brevetul original din 1891, care indică cum trebuie să fie.

Mult spor!