Copacul banilor înflorește de trei ori pe an! Secretul constă în acest îngrășământ!

Planta, care se numește ”copacul banilor”, poate fi întâlnită în multe case și apartamente. Dar puțini își pun întrebarea cum și cu ce trebuie ea fertilizată corect, pentru ca să aibă o culoarea mai vie, să fie sănătoasă și să aibă puteri pentru înflorire. Desigur, în orice moment puteți cumpăra un îngrășământ complex. Dar, pentru ce să cheltuiți bani, dacă aveți deja la îndemână tot de ce are nevoie planta.

Copacului banilor îi place făina de oase și de oase de pește, iar a doua variantă conține chiar mai mult fosfor. O puteți cumpăra sau pregăti în casă. Este suficient pur și simplu să râșniți oase de pește uscate în prealabil pe calorifer. Adăugați făina în sol, sub plantă.

Procedura se efectuează de cel mult 3 ori pe an. Oasele se vor descompune treptat, hrănind copacul cu fosfor și alte substanțe necesare.

Unul dintre cele mai bune îngrășăminte pentru copacul banilor este cenușa. Puteți pregăti o soluție din 1 lingură de cenușă și 1 pahar de apă. Lăsați amestecul la infuzat timp de 5 zile, apoi puteți uda planta cu îngrășământ.

De asemenea, puteți pur și simplu să presărați cenușa pe suprafața solului, lângă rădăcinile plantei. După care, săpați pământul, astfel încât cenușa să fie la o adâncime de 2 cm.

Mult spor!