Creați tapetul visurilor voastre, urmând câțiva pași simpli și folosind doar câteva ingrediente!

Vrem să vă dezvăluim secretul preparării tapetului „lichid”, pe care puteți să-l faceți de sine stătător, în condiții casnice. Această metodă este ideală pentru pereții și colțurile mai neregulate și, de asemenea, pentru persoanele, care nu-și permit investirea unui surplus de bani pe netezirea lor.

VEȚI AVEA NEVOIE DE:

-40 foi de hârtie (nu este obligatoriu să fie curate);

-1.25 litri de apă;

-2 capace de colorant (sau mai mult);

-40 linguri de gips;

-200 ml de Aracet pentru construcții.

MOD DE PREPARARE:

1.Această idee va fi pe placul celor care nu iubesc modelele uzuale, aproape similare. Puteți să luați hârtii întregi, dar cel mai bine ar fi să le tăiați — pentru confortul dumneavoastră.

2.Puneți bucățile de hârtie într-o găleată și turnați apa peste ele. Lăsați-le să se hidrateze pe parcursul a 60 minute sau puțin mai mult (nu este principial).

3.Apoi, folosind mixerul pentru materialele de construcții, amestecați hârtiile ude până la omogenizare. Dacă nu aveți un asemenea mixer, puteți să utilizați accesoriul special pentru bormașină.

4.Adăugați colorantul. Noi am adăugat 2 căpăcele. Puteți să adăugați mai mult sau mai puțin colorant — până veți obține nuanța dorită.

5.Adăugați gipsul. Cel mai bine ar fi să folosiți unul calitativ, deoarece astfel tapetul va adera mai rapid la suprafață.

6.Adăugați Aracetul.

7.Amestecați foarte bine până veți obține o compoziție cu aspectul asemănător cu cel al tencuielii.

8.Aplicați-o pe perete cu ajutorul unui șpaclu. Cel mai bine ar fi să utilizați un șpaclu mare, metalic, cu lățimea de 20 cm. Astfel procesul va fi mai rapid și mai confortabil.

9.Tapetul se usucă în 24 ore.

10.Pe lângă colorant, puteți să adăugați sclipici și alte elemente decorative. Totul depinde de vastitatea fanteziei dumneavoastră!

Spor la treabă!

New