Cum curățați râșnița de resturile de cafea dacă spălarea acesteia este interzisă!

Există numeroase moduri de a curăța râșnița de resturile de cafea sau de condimente măcinate. Unii folosesc pâine, alții zahăr sau sare, cu toate acestea, consistența acestora nu se descurcă pe deplin cu sarcina propusă. Noi am găsit modalitatea eficientă cum puteți curăța bine râșnița de cafea.

De fapt, nu există nici un secret deosebit. Pentru a rezolva problema, aveți nevoie de o perie sau o periuță de dinți și de orez. Puteți lua orice fel de orez. Turnați-l în râșniță astfel încât cuțitele să fie acoperite și porniți-o. Orezul trebuie să se transforme în făină. Boabele tari se descurcă perfect. Îndepărtați făina rămasă cu o perie și râșnița va străluci ca o nouă.

Există și gospodine care nu își fac griji referitor la curățarea râșniței. Totuși, cu timpul, resturile de cafea devin râncede, înrăutățind gustul cafelei proaspăt măcinate. Cu o râșniță de cafea curată acest lucru nu se va întâmpla.

Unele persoane macină condimentele cu ajutorul râșniței și un miros specific rămâne. În aceste cazuri ajută oțetul. Înmuiați o cârpă și ștergeți instrumentul de bucătărie. Lăsați mirosul să se evapore și dispozitivul este gata din nou să vă servească.

Sute de milione de oameni de pe Pământ nu își imaginează viața fără cafea. Dacă faceți parte din această categorie, trebuie să țineți cont de sfaturile noastre.

Mult spor!