Cum vă avertizează pisica despre prezența energiei negative în casă!

Pisica este una dintre cele mai misterioase creaturi de pe planeta noastră. Strămoșii onorau pisicile, cei din Evul Mediu se temeau de ele, iar în zilele noastre au devenit animale de companie. Magia unui ghem pufos ajunge cât pentru o grămadă de vrăjitori. Să fie oare acesta motivul pentru care tratăm pisicile în acest mod?

Este cunoscut faptul că pisicile protejează oamenii de spiritele rele și de corpurile astrale, în schimbul hranei și adăpostului, desigur. Ele rareori fac ceva fără vreun scop anume, e suficient să urmăriți animalul dumneavoastră de companie ca să observați, că orice loc nu și-ar alege, orice n-ar face, ea urmărește un scop bine definit, pe care doar ea uneori îl știe.

Așadar, care ar fi semnele care arată că pisica a sesizat prezența sau pătrunderea unei energii negative în locuință?

Simțind ceva, pisica examinează mult, determinând natura și pericolul energiei.

Ea poate intenționat să ocolească un anumit loc în casă sau, dimpotrivă, să-i acorde o atenție excesivă.

Pisica poate scoate, pe neaștetpate, acel sunet amenințător sau se poate zburli chiar față de stăpânul iubit, în caz că el a adus cu sine o energie negativă. Trebuie neapărat să faceți un duș și să spălați hainele. De asemenea, să verificați dacă nu ați adus cu dumneavoastră un lucru împrumutat sau un cadou din partea persoanei care vă dorește rău.

Dacă pisica a refuzat mâncarea sau jocurile obișnuite, ar trebui să vă puneți pe gânduri, dacă nu cumva în casă este un oaspete pe care nu-l place sau obiecte noi oferite de persoane cu gânduri rele.

Se mai întâmplă, că pisica pur și simplu pleacă de acasă. În unele cazuri, ea doar scoate cu ea energia negativă, iar în altele, ea pur și simplu nu rezistă spiritului negativ instalat în locuință. Dacă vi s-a întâmplat că pisica singură a părăsit casa, e nevoie de o curățenie energetică a întregii locuințe.

De fapt, chiar și casa nouă pisica o alege după un principiu bine cunoscut ei. Ar trebui să dați atenție faptului când și cum a ajuns pisica în familie. Poate că vreun membru al familiei era în pericol sau casa avea nevoie de o schimbare. Se întâmplă uneori că locuința este închisă spre lumea exterioară. Locuitorii săi comunică, dar nu-și deschid inimile și sufletele celor din jur, atunci în casă apare o pisică sociabilă, care mereu cere atenție, se bucură de oaspeți și preferă jocurile zgomotoase.

Deseori, femeile care au trecut printr-o despărțire dureroasă preferă să adopte o pisică sau un motan. Acest lucru se datorează faptului că pisicile simt foarte bine energia feminină, ele oferă mângâiere celor care au nevoie, dar pot și să muște fără niciun motiv, dacă stăpâna se gândește la trecutul dureros. Ar putea să vă pară că pisica are nevoie de atenție și face șotii, pe când, de fapt, tovarășul ei biped are nevoie de relaxare.

Este permis somnul împreună cu pisicile?

Deseori animalelor de companie nu li se interzice să doarmă în patul stăpânului. Iar unele pisici intenționat ignoră paturile cumpărate special pentru ele. Există persoane care afirmă că felinele care dorm într-un pat cu stăpânul pot provoca o varietate de probleme.

În plus, se presupune că pisicile sunt atrase de așa-numitele zone de presiune, adică radiația naturală a pământului în ruperile straturilor superioare ale scoarței terestre. Această radiație este periculoasă pentru organismul uman.

O altă viziune spune, că somnul cu pisica cu siguranță va fi rău, iar dimineață vă veți simți obosiți și apatici, deoarece peste noapte pisica vă va lua din forța vitală și din energie.

Din fericire, există mulți oponenți ai acestei teorii. Amatorii de pisici din întreaga lume afirmă că, până în momentul când felina a apărut în viața lor, ei niciodată nu au dormit la fel de bine decât cu prietenul pufos.

Este bine cunoscut faptul, că pisica își poate adormi stăpânul, în special dacă stă culcată pe el sau se lipește de el în timpul somnului. Pisica ajută, într-un mod ciudat, la relaxare și la adâncirea într-un somn profund și liniștit.

S-a demonstrat că undele sonore emise de familia felinelor au un efect benefic asupra stării emoționale și psihologice a omului. Miorlăitul calmează, restabilește liniștea sufletească și luptă eficient împotriva insomniei stăpânilor. Grija față de o pisică, joaca și somnul cu ele îmbunătățesc starea de spirit.

În orice caz, fiecare are propria atitudine față de prietenii patrupezi. Deși, uneori, alegerea de a adopta sau nu o pisică, de a dormi cu ea sau nu, este luată nu de om, ci de tovarășul său miorlăit.

Aveți grijă de dumneavoastră! Fiți fericiți!