Cum puteți să curățați canapeaua cu ajutorul apei minerale carbogazoase? Soluția potrivită pentru cazurile extrem de dificile!

Astfel, a sosit momentul să căutați un recipient cu pulverizator (precum cel cu soluție de spălat geamurile), cu volumul de aproximativ 500 ml, pe care l-ați ascuns prin cămară pentru orice eventualitate.

AVEȚI NEVOIE DE:

-½ pahar de săpun lichid;

-½ pahar de oțet 9%;

-½ pahar de apă minerală carbogazoasă.

Combinați toate aceste ingrediente, după care turnați soluția obținută în recipientul pregătit, închizându-l foarte bine.

Pulverizați soluția pe suprafața canapelei și lăsați-o să acționeze timp de 10-15 minute, după care frecați-o cu o perie, realizând mișcări circulare. Îndepărtați spuma cu ajutorul unui burete înmuiat în apă caldă. Dacă doriți, uscați suprafața canapelei cu uscătorul de păr.

Această soluție de curățat este hipoalergenică, acționează rapid și vă va bucura printr-un rezultat excelent. Astfel veți putea curăța mobilierul din casă, covoarele și scaunele/bancheta din mașină. De aceea, vă sfătuim să adăugați rețeta acestui amestec în colecția dumneavoastră de soluții naturale pentru curățenie.

Iar dumneavoastră ce metode de îndepărtare a petelor de pe suprafețele textile preferați? Povestiți-ne neapărat despre experiențele voastre reușite în comentarii!

Spor la treabă!