Cum puteți să scăpați de buruienile din grădină, utilizând metodele populare? Citiți articolul și veți afla!

Nu este obligatoriu să distrugeți buruienile din grădină, utilizând substanțe chimice sau să așteptați îndelung rezultatele mulcirii. Există metode simple de îndepărtare a buruienilor din grădină:

1.Bicarbonatul de sodiu se utilizează pentru distrugerea buruienilor din spațiile dintre pietrele de pavaj sau din rosturile bordurilor și aleilor din livadă. Pur și simplu presărați această substanță pe zonele respective și buruienile nu vor mai apărea.

2.Soluția foarte concentrată de sare este la fel de eficientă. Dizolvați sarea în apă fierbinte în proporție de 1:2 și turnați soluția obținută peste buruieni. Pe lângă distrugerea plantelor dăunătoare, această metodă este utilă și pentru amânarea creșterii altora noi.

3.Și oțetul luptă destul de eficient împotriva buruienilor. Trebuie să stropiți plantele nedorite cu acesta, fără să le atingeți pe cele de cultură. În timpul procesului de stropire străduiți-vă să ajungeți până la rădăcini.

4.Puteți să utilizați votca, ca să scăpați de buruienile din zonele însorite ale livezii. Combinați 2 pahare de apă, 30 ml de votcă și puțin săpun lichid. Stropiți buruienile cu această soluție. Ele se vor usca peste câteva zile și nu vor mai apărea o perioadă îndelungată.

Spor la grădinărit!

New