Cum să decorați întreaga casă cu orhidee!

Orhideea este o floare cu adevărat încântătoare! Multe femei au apreciat-o deja la justa valoare și o cresc acasă în ghivece. În plus, au început să creeze compoziții, combinând floarea preferată cu suculente și alte plante. Și vrem să vă spunem că arată uimitor!

Am decis să vă împărtășim această ideea minunată de plantare mixtă a orhideelor cu alte plante vecine. Vă prezentăm 10 compoziții pentru inspirație!

1.O astfel de plantare arată ca un buchet deosebit, de la care e imposibil să-ți iei privirea.

2.Orhideele în vecinătate cu plantele suculente și erbacee arată senzațional, nu-i așa?

3.O idee interesantă de cultivare a orhideelor!

4.Veți rămâne încântați de terariile cu orhidee. Acestea necesită instalarea sistemelor speciale, încălzire și ventilație, însă nici o altă metodă de amenajare nu se compară cu ele în farmec și frumusețe.

5.Orhideele se pot lăuda cu o varietate de invidiat. Dacă cele mai populare specii se „împacă” cu condițiile de apartament, atunci soiurile mai rare ale acestor flori necesită un mediu foarte specific. Și cel mai simplu mod de a crește speciile capricioase de orhidee sunt terariile cu plante.

6.Splendoare excepțională!

7.Țineți minte, când plantați astfel de compoziții, plantele trebuie să corespundă ghivecelor alese. În special, dacă vorbim despre terariile cu orhidee.

8.Aceste compoziții pot deveni un cadou minunat, care vor bucura o perioadă îndelungată!

9.Creând o asemenea compoziție, acordați o atenție deosebită mini orhideelor. Aceste plante, de regulă, nu cresc doar în scoarță, ca majoritatea orhideelor phalaenopsis de mărime standard, ci pe un pat special format din mușchi de sphagnum.

Anume acest aspect reprezintă regula îngrijirii specifice a orhideelor în miniatură.

10.După cum vedeți, o orhidee e bine, însă o compoziție de orhidee este și mai bine!

Cu foarte puțină grijă, planta exotică poate bucura proprietarul regulat cu flori încântătoare!

Adunați plantele dumneavoastră preferate de interior și creați cu ajutorul lor cele mai uimitoare compoziții. Suntem siguri că admirând această frumusețe, absolut toți invitații și prietenii vor rămâne încântați!

Distribuiți prietenilor această idee interesantă de plantare a orhideelor, pentru că inspirația este atât de molipsitoare!

Mult spor!