Cum va fi anul 2019 pentru fiecare zodie!

Pentru multe zodii, anul 2019 aduce unele schimbări, majoritatea fiind pozitive.

Berbec

Pentru Berbeci noul an va fi bun. Iarna, așteptați eclipsa în casa carierei, deci va avea loc creșterea statutului, nu doar la locul de muncă, dar și în alte domenii ale vieții. La mijloc de vară, vor avea loc schimbări în problemele familiale.

În această perioadă, ați putea schimba locul de trai și poate avea loc căsătoria sau sarcina. În 2019  Uranus va părăsi Semnul Berbecului, deci anul va fi productiv pentru berbecii creativi și cu inițiativă.

Mulți vor începe să utilizeze noi modalități de câștig, de exemplu, să obțină venituri prin intermediul internetului. Primăvara, pot apărea schimbări în viața personală, posibil noi cunoștințe cu persoane de sex opus și îndrăgostire.

Taur

Pe Tauri îi așteptă evenimente importante în ianuarie și pe parcursul verii. Această perioadă are o deosebită însemnătate pentru cei, care planifică să-și schimbe locul permanent de trai.

Pe unii Tauri posibil să-i aștepte proceduri judiciare, care ar putea să dureze. În general, anul 2019 pentru reprezentanții acestei zodii va fi liniștit, iar schimbările vor face posibilă schimbarea vieții spre bine.

Începând cu 16 mai până pe 10 iunie, Venus va domnina Semnul Taurului, ceea ce va afecta cu siguranță aspectele personale și de carieră ale vieții. În această perioadă veți avea oportunitatea să vă măriți veniturile, iar cineva ar putea să-și întâlnească partenerul de viață. Momentul potrivit pentru cei care doresc să facă economii.

Gemeni

Stelele promit Gemenilor noi cunoștințe, dragoste, căsătorie și copii. Planeta va contribui la finalizarea cu succes a tuturor sarcinilor și executarea reușită a documentației.

Situația financiară va fi mai bună, dar nu trebuie să așteptați miracole. Astrologii recomandă Gemenilor nu numai sa muncească, dar să acorde timp și familiei, și odihnei. Pentru cei care vor ține cont de acest sfat, anul va trece liniștit.

Rac

Pentru Raci, anul 2019 va fi anul schimbărilor, deoarece vor apărea noi oportunități ce nu trebuie ratate. Pot apărea modificări în toate domeniile vieții.

Pe 6 ianuarie se așteaptă eclipsa în sectorul căsătoriei și parteneriatului, iar acest lucru promite Racilor o nouă dragoste. În perioada 4 februarie – 2 martie, Venus va domina casa relațiilor. În acest interval va apărea posibilitatea să începeți nu doar relații amoroase noi, dar și importante cunoștințe de afaceri.

Jupiter va domina casa carierei până pe 3 decembrie. Până în acest moment, Racii pot căuta un loc de muncă cu încredere, deoarece căutările vor avea succes. În plus, se așteaptă creșterea în carieră și majorarea salariului.

Leu

Se va sfârși ciclul de 2 ani al eclipsei, iată de ce anul 2019 va fi pentru Lei o perioadă destul de liniștită. Pe 21 ianuarie se așteaptă ultima eclipsă în Semnul Leului.

În această perioadă, Leii vor putea găsi noi cunoștințe, atât romantice, cât și de afaceri, dar și să își găsească dragostea. Vor avea loc schimbări în starea de sănătate. Unii Lei vor putea să scape de obiceiurile proaste.

Succesul îi aștepată pe Leii-medici. Schimbul locului de trai va fi începutul unei vieți noi, deci pentru cei care au planificat, cu siguranță viața va deveni mai bună.

Fecioara

Pe Fecioare le așteaptă eclipsa în casa a cincea și a unsprezecea – casele creativității, ceea ce promite posibilitatea autorealizării.

Pe 21 ianuarie va avea loc ultima eclipsă în casa a douăsprezecea și anume din acest moment, Fecioarele trebuie să fie pregătite pentru schimbări, când toate problemele vor rămâne în trecut. Pe parcursul anului, se așteaptă deodată 3 eclipse majore, care vor avea loc în ianuarie, iulie și decembrie.

Acest lucru înseamnă că pe parcursul anului Fecioarele vor obține mai multe rezultate bune. Noile inițiative vor avea succes, va apărea șansa de a realiza o creștere în carieră, de a mări veniturile sau de a găsi o nouă dragoste.

Astrologii recomandă pe parcursul anului să vă ocupați mai mult de starea de sănătate.

Balanța

În anul 2019, pe Balanțe le așteaptă tocmai 5 eclipse. Pe 21 ianuarie va avea loc eclipsa în casa prieteniei, deci se așteaptă o schimbarea a cercului de persoane cu care comunică și noi cunoștințe. Eclipsa din 2 iulie promite schimbări la locul de muncă.

Posibil veți avansa în carieră și vă va fi majorat salariul. Unele Balanțe vor avea norocul de a-și găsi jumătatea și chiar de a se căsători.

Cel mai probabil veți avea oportunitatea de a vă schimba locul de trai și, în sfârșit, să începeți viața de la zero.

Scorpion

Pe 21 ianuarie, pe reprezentanții acestei zodii îi așteaptă ultima eclipsă, care le-ar putea afecta activitatea.

Sunt posibile avansările în carieră, schimbul locului de muncă, începutul unei afaceri proprii. Pe parcursul anului, pe unii Scorpioni îi așteaptă călătoriile și schimbul de anturaj.

Va apărea posibilitatea să vă faceți noi prieteni în străinătate, ceea ce poate fi începutul unor relații de afaceri sau romantice.

Astrologii recomandă Scorpionilor să-și asume riscuri – și veți putea obține succesul la care visați!

Săgetător

Până pe 3 decembrie, Jupiter va domina Semnul Săgetătorului, iată de ce pentru reprezentanții acestei zodii, anul va fi unul reușit. Îi așteaptă multe succese, noi cunoștințe, creșterea în carieră și chiar popularitatea!

Săgetătorii singuri se vor îndrăgosti și unii chiar se vor căsători, iar cei care au format deja o familie, pot avea copii. De asemenea, astrologii recomandă să acordați atenție sănătății.

Pe 3 decembrie Jupiter va trece în sectorul finanțelor, acest lucru promite Săgetătorilor posibilitatea să câștige mai mulți bani și chiar să se îmbogățească.

Capricorn

În anul 2019 vor avea loc 4 eclipse, care vor influența toate domeniile de activitate ale reprezentaților zodiei Capricorn. Vor avea loc evenimente greu de uitat, o nouă dragoste sau poate chiar copii. Pe 21 ianuarie va avea loc eclipsa în casa banilor.

Posibil să primiți o moștenire sau să apară o nouă sursă de venit. Pe 6 ianuarie, 2 iulie, 16 iulie și 26 decembrie vor avea loc eclipsele, cu impact pozitiv asupra vieții personale.

În aceste luni, Capricornii ar putea avea parte de cerere în căsătorie, să se căsătorească sau să-și găsească partenerul de viață. În 2019, astrologii recomandă Capricornului să fie mai atent la regimul alimentar, deoarece produsele nesănătoase pot provoca probleme de sănătate.

Vărsător

Pe 21 ianuarie se aștepată cea mai importantă eclipsă pentru cei ce aparțin zodiei Vărsător. Aceasta promite trecerea la un nou nivel al relațiilor. Pe 2 iulie vă așteaptă eclipsa în casa activității și sănătății, care vă va oferi posibilitatea să schimbați domeniul sau profesia, să avansați în carieră, să schimbați locul de muncă. Mulți Vărsători vor începe să aibă grijă de sănătatea lor, vor dori să scape de obiceiurile proaste și vor începe să facă sport.

În 2019 vă așteaptă mai mult timp liber decât în anul 2018. Pe parcursul anului, vor avea loc deplasări, călătorii lungi și noi cunoștințe cu străini.

Pește

Peștii vor putea să se relaxeze și să părăsească zona de confort, deoarece în 2019 vor apărea eclipse importante în casele sociale și publice. Ei vor avea o oportunitate importantă de a obține noi cunoștințe.

Jupiter va domina casa carierei și succesului. Peștii vor avea ocazia să-și schimbe viața și să se angajeze în cele din urmă în activitățile la care au visat toată viața.

Uranus se va muta în cea de-a treia casă, iată de ce, pe unii reprezentanți ai acestei zodii îi așteaptă călătorii îndepărtate, realizări creative, noi cunoștințe cu străini.

În anul 2019, pe majoritatea zodiilor le așteaptă liniștea și realizările noi! Sunteți pregătiți pentru ele?