Dacă castraveții nu cresc, hrăniți-i cu această explozie de vitamine!

Aflați rețeta unui stimulator de creștere, care va intensifica de 10 ori dezvoltarea castraveților. Veți putea savura o recoltă timpurie și veți obține tufe sănătoase și viguroase. De asemenea, castraveții vor lega mai bine, iar legumele vor fi mai mari. Soiul de castraveți nu are nici o importanță. Fertilizarea castraveților este întotdeauna benefică, dacă țineți cont de proporțiile rețetei. De altfel, ați putea face rău culturilor.

Anul acesta, după cum știți, iarna a fost caldă, iar vara e rece, rece anume pentru castraveți. La temperaturi de 12°С castraveții nu cresc, iar la temperaturi de 15°С, ei se dezvoltă foarte lent. Aceasta este prima cauză. Al doilea motiv este insuficiența de substanțe nutritive.

Cu toate acestea, îngrășământul de astăzi poate rezolva cu ușurință ambele probleme.

AVEȚI NEVOIE DE:

– 10l de apă (curată, stătută, la temperatura aerului de afară – mai sus de 12°С);

– 100 gr de drojdie proaspătă sau 1 linguriță de drojdie uscată;

– 1 lingură de zahăr.

PAȘI DE URMAT:

1. Fărâmițați drojdia în găleata cu apă, adăugați zahăr și amestecați foarte bine, cât să se dizolve drojdia.

2. Lăsați amestecul la infuzat la loc cald și întunecat pentru cel puțin 2 ore, perfect ar fi pentru 24 de ore.

3. Apoi, amestecați bine soluția și turnați câte 200-500 ml de lichid sub fiecare tufă.

4. Este foarte important să udați bine castraveții înainte să adăugați îngrășământul. Pe sol uscat, soluția de drojdie nu va avea nici un efect asupra culturilor.

Fertilizarea se efectuează o singură dată la început de sezon, deoarece este un stimulator de creștere, datorită căruia planta începe să se dezvolte rapid deja a doua zi. Procedura poate fi repetată doar dacă culturile întârzie în dezvoltare sau sunt foarte firave și la o distanță de 2 săptămâni de la prima fertilizare.

De asemenea, soluția de drojdie poate fi folosită în calitate de îngrășământ pentru toate culturile, înafară de cele rădăcinoase, pentru tufișuri și copaci, pentru a îmbunătăți înrădăcinarea și dezvoltarea.

Nu vă recomandăm să lăsați îngrășământul la păstrare, cel mai bine ar fi să-l utilizați imediat după infuzare.

Spor la grădinărit!