De ce gospodinele nu mai trebuie să lustruiască geamurile de zeci de ori?!

De obicei, spălarea geamurilor necesită mult timp prețios. Calculați singuri: trebuie să adunați o găleată de apă, să adăugați soluția de spălat în ea, să spălați geamuri pe ambele părți și să nu cădeți de la înălțime, să lăsați apa să se scurgă, să ștergeți geamuri cu o cârpă uscată sau bucăți de ziar, iar apoi să plângeți în timpul ploii de seară.

Credem că este momentul să rupem acest cerc vicios și să introducem ceva inedit în procesul de spălare a geamurilor, ceva ce va contribui la menținerea curățeniei și frumuseții lor pe parcursul unei perioade lungi de timp. Interesant? Atunci continuați să citiți articolul, ca să aflați rețeta unei soluții minunate.

AVEȚI NEVOIE DE:

-un capac de balsam de rufe;

-½ pahar de apă fiartă caldă;

-o lingură de glicerină;

-un recipient de plastic;

-perii.

MOD DE LUCRU:

1.Turnați apa caldă în recipientul de plastic. Dizolvați balsamul de rufe în ea.

2.Adăugați glicerina. Ea este vâscoasă. De aceea, trebuie să amestecați deosebit de bine, ca să o dizolvați în soluție.

3.Puneți soluția deoparte pentru minim 15 minute. După aceasta ea va fi gata pentru utilizare!

4.Pur și simplu aplicați câteva picături de soluție pe perie și lustruiți geamul pe o parte. Acum există perii magnetice, care permit spălarea simultană a ambelor părți ale geamului. Nu putem spune nimic despre ele, deoarece nu le-am testat. Astfel, răspândiți repede soluția pe tot geamul cu ajutorul periei, pentru ca ea să nu reușească să se usuce. Gata! 

Altceva nu mai trebuie să faceți. Stratul subțire, aplicat pe geam, va rămâne. Glicerina și balsamul sunt chiar eficiente: praful și stropii de ploaie pur și simplu nu se vor lipi de suprafața geamurilor, care vor rămâne curate și strălucitoare pentru mult timp. Se spune că această soluție este eficientă tocmai un an.

Suntem bucuroși că putem să vă ajutăm cu sfaturi pentru ușurarea sarcinilor domestice. Este minunat să simplificăm măcar puțin viața oamenilor. Dacă vă plac trucurile de acest fel, veți găsi multe idei minunate pe site-ul nostru. Vă invităm să-l vizitați cât mai des!

Spor la treabă!

New