De ce îmi ung blugii cu lumânarea și de ce îmi îmbrac tulul în șosetă (5 trucuri interesante pentru casă)!

Fiecare gospodină are propriile trucuri casnice care îi ușurează munca și economisesc din bani. Și eu am câteva interesante. Astăzi vă voi prezenta cinci dintre ele.

1. Pentru ca tulurile mele să nu se încâlcească și să nu se rupă în timpul spălării (s-a mai întâmplat), le introduc capătul într-o șosetă de capron. Șoseta strânge bine tulul și îl împiedică să se desfacă.

2. Îmi spăl ferestrele ca de obicei, cu orice soluție specială, și apoi le lustruiesc cu ajutorul șosetelor de capron. Toate petele și dungile dispar cât ai zice pește.

3. Pentru a-mi curăța suprafețele cu pete greu de îndepărtat, le pulverizez cu soluția potrivită, apoi așez o bucată de hârtie igienică deasupra și mai pulverizez un pic de soluție peste ea, ca să se lipească mai bine. Peste 15 minute o îndepărtez și șterg suprafața cu o cârpă curată și uscată. Astfel, petele se îndepărtează foarte bine.

4. Pentru ca păstrarea prelungitoarelor să fie mai compactă, firul trebuie să fie înfășurat într-un mod special. Pentru a face acest lucru, trebuie realizată o buclă.

Înfășurați firul deasupra buclei în mod uniform. În final, introduceți ștecărul în această buclă și strângeți partea de jos a ei.

Aceasta va strânge capătul firului împreună cu priza. Astfel se va crea o buclă care poate fi folosită pentru a agăța prelungitorul de cârlig.

5. Eu îmi frec blugii cu o lumânare de parafină în locurile unde în mod normal se rod. Apoi îndrept un uscător de păr spre ea. Aerul fierbinte topește ceara, care pătrunde în fibre și proteja țesătura de frecare.

Toate aceste sfaturi nu necesită prea multe cheltuieli, efort sau timp. Tot de ce aveți nevoie sunt cele mai obișnuite obiecte de uz casnic. Vă recomand să le testați și dvs.!

Spor la treabă!

New