Decor grozav pentru frigider! Extrem de simplu!

Idei uimitor de practice și reușite apar în mintea meșteșugarilor talentați. Una dintre aceste idei este exemplul de mai jos: cum să faceți un decor grozav pentru bucătărie dintr-o țesătură (haină) nefolosită! Aveți nevoie de un minim de materiale și de timp pentru întreg procesul. Apreciați rezultatul de mai jos – un minunat șervețel colorat, care poate înfrumuseța frigiderul, mașina de spălat etc., iar dacă veți dori schimbări, îl puteți înlocui sau îndepărta complet. 

Pentru realizarea acestui șervețel aveți nevoie doar de 2 lucruri – o bucată de material cu desen frumos (orice haină), pe care nu-l mai folosiți și pânză de lipit. Așezați pânza de lipit pe masa de călcat cu partea de lipit în sus, deasupra așezați bucata de pânză cu desen (partea de față în sus). Umeziți puțin pânza cu pulverizatorul și călcați-o bine cu fierul de călcat fierbinte, până se lipește, și lăsați-o să se răcească. 

Apoi, pur și simplu tăiați ornamentul pe margine. 

Șervețelul este gata de a fi folosit! 

Îl veți ”lipi” de frigider cu ajutorul unui săpun cosmetic sau pentru copii (nu de rufe). Umeziți partea de dos a șervețelului cu pulverizatorul și aplicați săpun. 

Nu vă rămâne decât să ”lipiți” șervețelul pe suprafața necesară. Neteziți pânza cu degetele de la mijloc spre margini, apoi ștergeți resturile de săpun cu o cârpă curată. Șervețelul se va usca timp de jumătate de zi (sau mai rapid). El se ține bine și nu deteriorează suprafața frigiderului/mașinii de spălat. Ca să-l dezlipiți, e nevoie să-l stropiți puțin cu pulverizatorul – șervețelul se va dezlipi fără efort. El poate fi spălat după necesitate, ca o pe o pânză obișnuită. 

Iată rezultatul final – într-adevăr, o utilizare demnă a lucrurilor nefolosite! 

Mult spor!