Desert din brânză de vaci, gata în 5 minute! Fără făină, ouă sau cuptor!

Cel mai fraged desert, care este gata în 5 minute. Acesta nu conține ouă și făină și se pregătește fără cuptor. De asemenea, nu conține multe calorii! Cu siguranță, veți rămâne plăcut surprinși de gustul delicat al și textura lui.

INGREDIENTE:

– 12 biscuiți de aproximativ 8×6 cm;

Pentru cremă:

– 400 g de ricotta (sau brânză de vaci moale);

– 80 g de zahăr;

– 80 g de unt;

– 50 g de merișoare sau stafide uscate;

– lapte;

Pentru glazură:

– 80 g de ciocolată;

– 15 ml de ulei vegetal de floarea-soarelui.

MOD DE PREPARARE:

1. Pregătiți crema: amestecați brânza cu zahărul într-un bol adânc. Compoziția trebuie să fie foarte omogenă și cremoasă. După aceasta, încorporați untul moale și merișoarele uscate, sau stafidele, amestecând minuțios după fiecare adăugare.

2. Asamblați desertul: tapetați suprafața unui tocător cu o folie alimentară sau o pungă de plastic. Luați biscuiții, înmuiați-i într-un bol cu lapte și aliniați-i în 3 rânduri a câte 3 biscuiți.

3. Ungeți blatul de biscuiți cu un strat generos de cremă de brânză.

4. Acum, luați două laturi ale foliei alimentare și aduceți-le deasupra împreună cu două rânduri de biscuiți, formând un triunghi în formă de căsuță cu cremă înăuntru. Acoperiți-l bine cu folie și dați-l la frigider pentru 2 ore.

5. Pregătiți glazura: topiți ciocolata în cuptorul cu microunde sau pe o bain-marie. Apoi încorporați-o cu uleiul vegetal, amestecând foarte bine, încât să obțineți o glazură strălucitoare și cremoasă.

6. Scoateți desertul din frigider și dezveliți-l. După aceasta, turnați glazura de ciocolată peste el și răspândiți-o uniform. Mai puneți-l pentru 30 de minute în frigider.

7. Scoateți desertul și transferați-l pe un platou de servire. Porționați-l și savurați-l cu poftă!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New