Desert fără coacere, pregătit din doar 2 ingrediente! Este foarte aspectuos și gustos!

O rețetă impecabilă de desert, pe care o poate pregăti oricine! Încercați-o și dvs. Cu siguranță veți reuși și veți rămâne încântați de rezultat.

INGREDIENTE:

– 200 g de ciocolată;

– 300 g de pulpă de banane;

– 1 linguriță de scorțișoară măcinată (opțional).

MOD DE PREPARARE:

1. Rupeți ciocolata în bucăți, puneți-o într-un bol adânc și topiți-o pe o bain-marie. Amestecați încontinuu, până când veți obține o glazură omogenă.

2. Decojiți bananele și pasați-le cu ajutorul unui blender. Dacă nu dispuneți de unul, o puteți face o furculiță. Însă vedeți în imaginea de mai jos cum trebuie să iasă compoziția- foarte moale și omogenă, ca o pastă. După pasarea cu furculița, puteți încerca să o bateți cu mixerul. Posibil să obțineți un rezultat identic.

3. Turnați pasta de banane în bolul cu glazură de ciocolată. De asemenea, dacă doriți, adăugați și scorțișoară. Însă acest lucru este opțional. Amestecați ușor cu o spatulă prin mișcări circulare.

4. Tapetați baza și pereții unei forme cu hârtie de copt și turnați compoziția obținută în ea, răspândind-o uniform cu spatula. Acoperiți forma cu un capac și puneți-o la frigider pentru câteva ore.

5. Scoateți desertul închegat din frigider, porționați-l și savurați-l cu poftă!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New