Detergent de rufe, vase și suprafețe. Nu mai cumpărați, pregătiți-l în condiții casnice!

Astăzi vă vom arăta cum puteți pregăti un detergent universal, care este potrivit pentru spălatul rufelor, vaselor, suprafețelor, podelelor, geamurilor și al mașinilor. Acesta are la bază un săpun simplu de rufe de 200 g și 72 % și 1 lingură de bicarbonat de sodiu.

Mod de lucru:

1. Dați săpunul prin răzătoarea cu găuri mici.

2. Puneți săpunul într-o cratiță și adăugați 1 litru de apă clocotită peste el. Amestecați totul cu un tel. Săpunul se va dizolva rapid, transformându-se într-o consistență netedă, omogenă și spumoasă.

3. Acum turnați o lingură de bicarbonat de sodiu și amestecați. Compoziția va deveni imediat mai densă și mai deschisă la culoare.

4. Ultimul pas constă în adăugarea a 5 litri de apă caldă. Amestecați cu un tel până la omogenizare și lăsați detergentul să se răcească.

5. Prin urmare, apa răcită și săpunul se pot desprinde, dar nu-i nimic, bateți totul din nou și gelul este gata. Puteți adăuga la final 20-30 de picături de orice ulei esențial, pentru o aromă mai specială.

6. Turnați detergentul în recipiente și puteți să-l folosiți.

*La spălarea în mașina de spălat, adăugați 100-150 g de detergent. Acest gel este universal. Puneți puțin pe o cârpă și șterge gresia, chiuvetele și vasul de toaletă cu el. Adăugați câte puțin într-o găleată cu apă când spălați podelele și ferestrele. De asemenea, gelul curăță bine vasele. Se descurcă bine cu totul pentru bănuți!

Spor la treabă!

New