Dormitoare stilate, amenajate fără ajutorul designerului: 12 cele mai bune palete de culori!

De ce unele dormitoare arată de parcă au fost scoase de pe paginile unei reviste? Probabil proprietarii lor au gust bun și știu cum să aleagă corect culorile, ca să transforme odaia într-un loc confortabil.

Doar priviți cum arată aceste dormitoare, datorită alegerii reușite și moderne a paletei de culori!

CULORILE FARDURILOR DE OBRAZ ȘI ALE VALURILOR MARINE

Nuanțele pastelate, care parcă au fost luate din portfardul unei domnișoare cochete, sunt suplimentate cu culorile pietrelor prețioase de pe tablouri. O paletă foarte feminină, nu-i așa?

DORMITORUL ÎN NUANȚE BEJ

Odaia este decorată integral în nuanțe de bej. Petele de contrast sunt reprezentate de abajurul și perdelele albe.

DORMITORUL PENTRU ÎNDRĂGOSTIȚI CU NUANȚE DE CIOCOLATĂ

Baza de „ciocolată” este reprezentată de podeaua de lemn, care este susținută de perna și cuvertura de pe măsuța din fața patului. Ele contrastează cu țesăturile albe ca zăpada și roz somon. Iar pe tablouri sunt combinate toate culorile principale, prezente în odaie.

SATINUL MOV ȘI GRIUL PRĂFUIT

Splendida blană gri-albă creează fondul pentru pata intensă de mov — cuvertura, cu care „cântă la unison” florile din vază. Podeaua de lemn cu nuanțe de ocru adaugă căldură dormitorului.

NUANȚELE GRI-ALBĂSTRII ȘI AURII ÎN DORMITOR

Nuanțele discrete și calmante de gri-albăstrui sunt completate de cuvertura aurie, plină de energie vitală. Pe tablouri iarăși s-au contopit toate culorile principale din încăpere — imaginile gri-albăstrii sunt încadrate în ramele aurii.

TURCOAZUL ȘI ROZUL PRĂFUIT

Culoarea albastru-verzuie întunecată, aproape neagră, parcă ne ademenește în adâncurile mării. Încăperea este împrospătată de nuanțele turcoaz și roz prăfuite, bujorii vii și mobila de lemn. Somnul în această odaie va fi deosebit de profund și liniștit.

PALETA ROZ, CARE NICIODATĂ NU „ÎMBĂTRÂNEȘTE”.

Nuanța principală din această cameră este rozul piersică, care se prelinge lin în bej. Este umbrită de țesăturile albe. Oglinda fațetată oferă odăii încă mai multă eleganță.

CULORILE PĂDURII ÎN DORMITORUL PENTRU DOI

Dormitorul este decorat în nuanțe gri-maronii. Peretele albastru-verzui contrastant și cuvertura mică de lângă pat oferă camerei romantismul pădurii.

DORMITORUL ÎN NUANȚE GRI-ALBASTRE

Pereții de culoarea tăblițelor de ardezie se potrivesc excelent într-un dormitor mare, cu geamurile situate în partea sudică. Țesăturile aproape albe, care îi adaugă confort, contrastează reușit cu mobila de culoarea cafelei negre.

NUANȚELE DE MENTĂ, MARE ȘI SOARE

Într-un asemenea dormitor veți simți prospețimea mentei și respirația răcoroasă a mării chiar și în cele mai fierbinți zile. Dar elementele aurii, pline de căldură, nu vă vor permite să înghețați.

NUANȚELE DE LEVĂNȚICĂ ȘI DE PRUNĂ

Nuanța fină de levănțică trece ușor spre culoarea senzuală a prunei, după care — în aproape negru. Iar pentru ca dormitorul să nu pară sumbru, s-a adăugat puțin alb.

ROMANTISMUL CASEI DE VACANȚĂ ÎN NUANȚELE PASTELATE

Alegeți orice variantă, completați-o sau schimbați-o puțin după propriul gust și dormitorul dumneavoastră va deveni o oază de iubire și confort pentru mulți ani!

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l prietenilor voștri!