Două metode eficiente pentru spălarea geamurilor și podelelor. Fără praf și murdărie pentru mult timp!

Pentru multe gospodine spălarea geamurilor este o ocupație, care necesită mult timp și efort, deoarece mai întâi trebuie îndepărtată toată murdăria, iar apoi trebuie spălate toate urmele rămase. Iar curățarea umedă a podelelor dă deseori rezultate nesatisfăcătoare — murdăria nu „vrea” să se spele, iar după uscare suprafața podelei rămâne acoperită de urme: fără luciu și senzația de curățenie. Încercați aceste metode, care permit spălarea calitativă a geamurilor într-un timp scurt și obținerea unor podele curate și strălucitoare!

Ca să spălați rapid și maxim de calitativ geamurile, trebuie să preparați corect soluția necesară! Luați un lighean și turnați 5-6 litri de apă în el. Adăugați ½ lingură de orice soluție de spălat vasele și 1-1.5 linguri de oțet 70%. Amestecați foarte bine.

De asemenea, aveți nevoie de o cârpă, cu care veți aplica soluția pe geamuri și veți curăța murdăria, precum și un prosop, care absoarbe bine umezeala.

Înmuiați cârpa în soluție, ștergeți geamurile cu ea, după care adunați lichidul cu prosopul. Geamul este spălat! Apropo, această metodă este potrivită și pentru spălarea oglinzilor. Dar în acest caz ar fi bine să nu le ștergeți cu o cârpă fibroasă, ca să le lustruiți cât mai bine (după spălare — ca a treia etapă).

Iar pentru spălarea podelelor este potrivită altă soluție. Adăugați jumătate din doza recomandată de orice soluție de spălat podelele în 7-8 litri de apă (de obicei, jumătate de capac). În caz extrem este potrivită și soluția de spălat vasele. Apoi adăugați 25 g de glicerină obișnuită. Amestecați foarte bine și spălați podelele cu soluția obținută.

Această soluție de spălat podelele este minunată, deoarece suprafețele rămân nelipicioase, curate și strălucitoare. În același timp, cu cât o veți folosi mai mult, cu atât podelele voastre vor arăta mai bine și vor rămâne curate mai mult timp!

Spor la treabă!