Faceți acest lucru și veți scăpa de mirosul neplăcut din mașina de spălat!

Dacă vi s-a întâmplat și dvs. să scoateți rufele proaspăt spălate din mașină și, în loc să miroase plăcut, acestea parcă au fost spălate fără detergent, atunci acest articol este pentru dvs. După ce veți încerca aceste trucuri, credeți-ne, rufele dvs. vor mirosi grozav!

Veți avea nevoie de:

– bicarbonat de sodiu și oțet;

Mod de lucru:

1. Pentru început, noi vom curăța filtrul mașinii de spălat cu bicarbonat de sodiu și o periuță veche de dinți. De asemenea, vom stropi cu oțet și spațiul acestuia din mașină și vom trece cu periuța și pe acolo. După ce am clătit totul cu apă curată, asamblăm piesele înapoi.

2. După aceasta, vom curăța compartimentul pentru detergent și spațiul acestuia din mașina de spălat. După câte puteți vedea în imaginea de mai jos, cu timpul, acolo se adună multă murdărie, care poate fi sursa acestor mirosuri.

3. Noi îl vom spăla într-un lighean cu apă fierbinte și bicarbonat de sodiu. Iar spațiul din mașină îl vom stropi cu oțet și freca bine cu o perie.

4. După ce am pus compartimentul la locul său, am adăugat în el bicarbonat de sodiu (în locul detergentului ) și oțet (în locul balsamului) și am lăsat ingredientele să interacționeze între ele.

5. Apoi am stropit și ușa mașinii cu oțet și am curățat-o un pic, am setat mașina la un regim de spălare la 90°C, oprind centrifugarea.

6. După aceasta, mașina nu a mai mirosit urât. Datorită acestor proceduri, care trebuie să fie urmate cel puțin o dată pe lună, mirosurile neplăcute nu vor mai fi o problemă pentru dvs.!

Spor la treabă!

New