Fertilizant eficient pentru înflorirea plantelor de interior, pregătit în condiții casnice!

Dacă aveți câteva plante acasă, care nu au mai înflorit de mult timp, sau dacă sunteți începător în acest domeniu și nu știți cu ce să vă fertilizați florile preferate, atunci acest articol este pentru dvs. Astăzi vă vom prezenta rețeta unui fertilizant natural, pregătit din ingrediente pentru bănuți, care va face să înflorească plantele ce nu au mai făcut-o demult.

Veți avea nevoie de:

– 1 morcov;

– 1 l de apă;

Mod de lucru:

1. Tăiați morcovul în bucăți și puneți-l în vasul unui blender.

Notă: Pentru cei care nu au știut, morcovul este bogat în azot, fosfor, potasiu, bor, calciu și vitamina E. Datorită compoziției sale, plantele vor începe să înflorească abundent și luxuriant iar frunzele vor deveni verzi și frumoase.

2. Turnați 1 l de apă peste el și pasați-l până la omogenizare.

3. Strecurați soluția.

*Dacă nu o veți strecura, aceasta poate atrage musculițele.

4. Udați plantele la rădăcină cu soluția obținută. Și deoarece acest îngrășământ este organic, nu va dăuna plantelor dvs. dacă îl veți folosi des. Așa că le puteți uda cu el și o dată la 15 zile. De asemenea, să știți că nu va fi nicio problemă dacă îl veți folosi cu alte produse organice, precum apa de orez, sfeclă roșie și coajă de ceapă.

Notă: Pentru a vedea efectul acestei soluții, vă recomandăm să o administrați plantelor pe parcursul a cel puțin trei luni.

Spor la grădinărit!