Fertilizant pentru înflorirea tuturor plantelor de interior! Una dintre cele mai bune și eficiente!

În acest articol vă vom prezenta metoda de pregătire a unui fertilizant natural și foarte nutritiv pentru plantele de interior. Acesta este foarte simplu de preparat și ingredientele pot fi găsite în aproape fiecare locuință.

Îngrășământul, care este pe bază de sfeclă roșie, conține o mulțime de substanțe nutritive benefice, inclusiv potasiu, fosfor, calciu, fier, bor, mangan, precum și un complex de vitamine și aminoacizi care au un impact pozitiv asupra creșterii și înfloririi plantelor.

Veți avea nevoie de:

– 1 sfeclă roșie de mărime medie;

– apă.

Mod de preparare:

1. După ce ați spălat bine sfecla roșie, tăiați-o în bucăți grosiere și puneți-o într-un borcan de un litru. Ar trebui să umpleți aproximativ jumătate din borcan cu sfeclă.

2. Apoi, turnați apă fierbinte (de aproximativ 60°C) peste ea. Închideți borcanul cu un capac și lăsați sfecla să se infuzeze timp de trei-patru zile.

3. După aceasta, strecurați soluția și diluați-o cu apă rece, în proporție de 1 la 3. Adică, la fiecare litru de soluție, adăugați 3 l de apă.

4. Folosiți acest fertilizant pentru a uda plantele o dată la 10-14 zile. Acesta va contribui la o înflorire luxuriantă a tuturor plantelor dvs. de interior. Este bună atât pentru orhidee, mușcate, cât și pentru arborele de bani și Crăciunel!

Spor la grădinărit!