Fertilizați castraveții în luna iulie cu această soluție, pentru ca să continue să producă o recoltă frumoasă și bogată!

Astăzi vă vom explica cum puteți administra un fertilizator simplu și sănătos castraveților dvs. în luna iulie, folosind niște comprimate farmaceutice pe care, posibil să le aveți acasă. Acest fertilizator vă va ajuta să revigorați castraveții slabi, care greu cresc și nu fructifică cum trebuie.

Va îmbunătăți imunitatea culturilor și le va crește rezistența la boli și la condițiile meteorologice nefavorabile, cum ar fi frigul și seceta.

Pentru a pregăti fertilizatorul, vom avea nevoie de Ascorutin – conține acid ascorbic și vitamina P (rutin), care este foarte benefică pentru plante.

Pentru a prepara soluția, în 5 litri de apă, diluați 3 comprimate de 50 mg de Ascorutin. Comprimatele va trebui să le zdrobiți până la obținerea unei pulberi și apoi să le diluați în apă caldă. Folosiți fertilizatorul obținut pentru a uda castraveții, turnând nu mai mult de 0,5 l sub fiecare plantă.

*Dacă nu aveți aceste comprimate acasă și nu le puteți găsi în vânzare, atunci le puteți înlocui cu acid ascorbic obișnuit.

Spor la grădinărit!

New