Fertilizator eficient pentru mușcate, orhidee, violete și petunii!

În acest articol vă vom spune cum să administrați un fertilizator organic foarte simplu tuturor florilor de cameră și de grădină, cum ar fi trandafirii, petuniile, violetele și orhideele. Acest fertilizator conține mulți macro și micro nutrienți pentru o înflorire luxuriantă. De exemplu, conține potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier, bor și vitaminele C, P și E.

Fertilizatorul va fi foarte bun mai ales pentru florile care sunt slabe și nu înfloresc și care sunt sărace în nutrienți. Veți observa acest lucru dacă, de exemplu, frunzele inferioare se îngălbenesc și cad, sau dacă observați că frunzele s-au îngălbenit, dar nervurile sunt încă verzi, ceea ce indică o lipsă de fier și magneziu, care este responsabil pentru formarea clorofilei.

Pentru a pregăti fertilizatorul, luați

-o lingură sau aproximativ un praf de frunze de ceai verde sau negru

-și turnați peste el un litru de apă fiartă, ușor răcită,

apoi lăsați soluția să se infuzeze timp de 2-3 ore, după care o puteți folosi pentru udarea plantelor la rădăcină și, de asemenea, pentru pulverizarea pe frunze.

Frunzele de ceai să nu le aruncați, ci îngropați-le sub floare. Faceți o groapă mică și puneți în ea o mână de frunze, apoi acoperiți-o cu pământ. Substanțele rămase în frunze vor hrăni planta pentru o perioadă lungă de timp, iar aceasta va fi sănătoasă și va înflori luxuriant.

Spor la grădinărit!

New