„Fiți proști. Fiți blânzi. Fiți ciudați. Pur și simplu nu aveți timp pentru restul” – Richard Gere!

Cea mai puternică forță din lume este blândețea!

„Mama prietenului meu a respectat principiile alimentației sănătoase pe parcursul întregii vieți. Niciodată nu a consumat alcool sau oarecare produse „rele”. Se ocupa cu sportul în fiecare zi, a fost întotdeauna mobilă și activă. Lua toate suplimentele, pe care i le prescria medicul. Niciodată nu ieșea la soare, fără să se dea cu cremă protectoare, iar când ieșea, stătea cât mai puțin posibil. În general, ea și-a protejat sănătatea, făcând tot posibilul. Acum, la vârsta de 76 ani, ea suferă de cancer tegumentar, cancer osos și osteoporoză în stadiu avansat.

Tatăl prietenului meu mănâncă bacon peste bacon, unt peste unt, grăsime peste grăsime. Niciodată, propriu-zis niciodată, nu s-a ocupat cu sportul. În fiecare vară se ardea la soare până la apariția crustei crocante. Practic el trăia din plin și nu respecta sfaturile celor din jur. El are 81 ani și doctorii spun că are sănătatea unui om tânăr.

Oamenilor, voi nu puteți să vă ascundeți de „otrava” voastră. Ea există și ea vă va găsi. De aceea, după cum a spus mama prietenului meu: „Dacă aș fi știut că viața mea se va sfârși în acest fel, aș fi trăit-o din plin, bucurându-mă de tot ce mi se spunea să nu fac!”

Niciunul dintre noi nu va trăi veșnic. De aceea, vă rog, încetați să vă tratați ca pe un produs de calitate inferioară. Mâncați mâncare gustoasă. Plimbați-vă la soare. Săriți în ocean. Împărtășiți adevărul valoros, pe care-l aveți în suflet. Fiți proști. Fiți blânzi. Fiți ciudați. Pur și simplu nu aveți timp pentru restul.

Richard Gere