Frigărui din ciuperci Champignon — o alternativă excelentă pentru cele din carne!

Frigăruile din ciuperci sunt incredibil de aromate, suculente și gustoase. Renunțați la ideea de prăjire a acestui aliment cu ceapă sau morcov. Trebuie pur și simplu să marinați ciupercile timp de 30 minute, să le înfigeți pe frigări și să le coaceți în cuptor. Luarea unei asemenea gustări la pachet este o idee minunată.

INGREDIENTE:

-600 g de ciuperci Champignon;

-2 lingurițe de suc de lămâie;

-4 linguri de sos de soia;

-o legătură de mărar/pătrunjel;

-o linguriță de paprica;

-4 linguri de ulei de floarea-soarelui;

-sare — după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Spălați foarte bine ciupercile. Întindeți un prosop curat de bucătărie pe o suprafață curată. Așezați ciupercile pe el, ca să absoarbă tot excesul de apă.

2.Puneți ciupercile într-o pungă. Adăugați uleiul, sosul de soia, paprica, sarea, sucul de lămâie și mărarul/pătrunjelul mărunțit în ea.

3.Legați punga și scuturați-i conținutul. Lăsați ciupercile să se marineze timp de 30 minute.

4.Umeziți frigările cu apă. Apoi înfigeți ciupercile pe ele.

5.Preîncălziți cuptorul până la 200°С. Transferați frigările cu ciuperci pe o tavă. Coaceți-le timp de 15 minute.

Această idee nu este doar un simplu adaos de legume la frigăruile din carne. Dacă în compania dumneavoastră există persoane, care din oarecare motive au renunțat la consumul de carne, ele vor servi cu plăcere asemenea frigărui. Când organizați un picnic în sânul naturii, luați mai multe legume cu voi. Pregătiți o salată ușoară și petreceți timpul și bine, și gustos. Distribuiți această idee pe paginile voastre din rețelele de socializare!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New