Geantă frigorifică practică și frumoasă, confecționată manual fără dificultate!

Probabil că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că gențile frigorifice sunt un gadget foarte practic. Indiferent dacă ieșiți în oraș vara și doriți să vă bucurați de o băutură răcoroasă sau dacă doriți să vă păstrați mâncarea caldă pentru o perioadă mai lungă de timp, această geantă se descurcă cu orice sarcină.

Cu toate acestea, nu oricine are o geantă la îndemână: de multe ori pur și simplu nu vă puteți permite să cumpărați una. Însă noi vă provocăm să confecționați una manual. Va ieși la fel de frumoasă și practică. Procesul de lucru nu e complicat deloc.

Veți avea nevoie de:

– material de bază;

– material de izolare termică;

– material de interior;

– material pentru toarte;

– butoni;

– accesorii de cusut.

Mod de lucru:

1. Pentru început, trebuie să pregătim toate detaliile pentru viitoarea geantă, în cazul nostru, dimensiunile sunt următoarele: 60 cm pe 50 cm pentru materialul termoizolant și materialul principal, pentru care s-a ales inul, de asemenea avem in pentru toarte, 2 bucăți de 42 cm pe 12 cm, iar pentru „urechiușe” – legături avem bumbac, 4 bucăți de 49 cm pe 49 cm.

2. Rotunjiți marginile materialului de bază și ale materialului termic. Pentru a face acest lucru, lăsați 5 cm liberi de la fiecare colț din ambele părți și marcați punctele. Apoi, luați un obiect rotund, cum ar fi o farfurie, marcați un semicerc pe material și tăiați-l.

3. Apoi, luați detaliile pentru legători și puneți-le câte două împreună. Marcați centrul laturii inferioare a piesei și trasați linii oblice de la ea spre colțurile superioare.

4. Coaseți piesele de-a lungul liniilor rezultate și tăiați excesul. Întoarceți detaliile pe față și călcați-le bine.

5. Apoi puteți pregăti toartele. Luați bucățile respective, împăturiți-le în două și călcați-le. Apoi desfaceți-le și îndoiți pliurile laterale spre centru și călcați-le bine. În cele din urmă, îndoiți din nou piesa în jumătate, călcați și coaseți și veți obține două toarte destul de ferme.

6. Acum, luați o bucată din materialul principal și, lăsând 10 cm de la fiecare margine, coaseți toartele pe ambele părți.

7. Apoi coaseți legăturile de-a lungul marginilor. De asemenea, fixați legăturile în centrul piesei, ca să nu le coaseți întâmplător.

8. În cele din urmă, puneți o bucată de material izolator deasupra și coaseți totul împreună, amintindu-vă să lăsați o deschidere suficient de mare, de aproximativ 20 cm, pentru a o putea întoarce.

9. Întoarceți punga pe față, coaseți gaura cu o cusătură invizibilă și apoi coaseți pe tot perimetrul și pe partea din față.

10. Asta e tot, acum nu mai rămâne decât să coaseți fixatoarele la toarte, în cazul nostru sunt niște butoni, și geanta frigorifică este gata.

Spor la treabă!

New